reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia

reklama
Małpooo teraz tez mi sie zachcialo.... barszczyk krokiety ech......... albo takie pierogi z kapusta i grzybami. Tez mam lenia a grzyby syszone w domu sa i kapusta kiszona w piwinicy stoi.... tylko z barszczem bylby problem.... bo z torebki to zaden barszcz. Jak juz robic to porzadny swoj..........

Ale ja dzisiaj mam w planach kokosanki - super prosty i szybki przepis. 20 minut roboty i juz gotowe, rumiane stoja na stole :tak:Mezowi i sobie obiecalam ze zrobie - wiec sie sprezam, zeby na kawke bylo.
oto link do przepisu:

Wielkie Żarcie - proste kokosanki - błyskawiczne i przepyszne

A mi się chce "szyszek" takich z krówek i ryżu!!
Coś czuję że jutro jak tylko wstanę to polecę po zakupy i szyszki będę robić :tak:

Szyszki mniam !!!!z 15 lat nie jadlam,ale jeszcze smak pamietam....
ja dzis mialam taki apetyt,ze cigle jadlam caly dzien praktycznie.....

reklama
ja jestem po śniadaniu i po 5 michałkach. chyba już dzisiaj słodyczy nie ruszę. na szczęście jestem zaopatrzona w owoce więc jak tego to będę zaspokajać swoje zachcianki owocami, tylko czy dam radę?

Do góry