reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kuchnia

reklama
Wlasnie zjadlam. Smak cappuccino. Mowie Wam, pyszne :-D

Załączniki

• DSC03141.JPG
    DSC03141.JPG
    60,6 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Jejku jak to smacznie wyglada..narobilas celinko ochoty,ze szkoda gadac:-p
Ja jutro robie serniczka toffi na moje wtorkowe imieninka Katarzynki;-)

Celinka - ciasto wygląda rewelacyjnie a pewnie jeszcze lepiej smakuje :-)
ja dziś na obiad barszcz biały mam - zawsze barszcz mi smakował a dziś jakoś nie bardzo :szok: mam ochotę na coś z kapusty - coś a'la kapuśniaczek :happy:

Ja ostatnio mam okropne ciśnienie na słodkie:tak:dopóki mi gęby porządnie nie sklei to jestem nieszczęśliwa:-pwłaśnie wessałam mleczko w tubce, trochę mało było:-(ale to nic dla równowagi pójdę teraz zjeść całą miskę zupy ogórkowej:-):-):-)

reklama
jejku, jak ja dawno nie jadłam barszczu czerwonego :szok: ale mi ochoty narobiłaś Celinka :rofl2: barszcz czerwony lubię w każdej postaci - nie zabielany z uszkami lub pasztecikami albo krokiecikiem, a zabielany z ziemniaczkami - ojej, pychotka :tak:
a co do słodkiego - też bym coś zbałamuciła, ale boję się o ten cukier co mi w moczu wyszedł :-(

Do góry