reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia

reklama
Wlasnie zjadlam. Smak cappuccino. Mowie Wam, pyszne :-D

Załączniki

• DSC03141.JPG
    DSC03141.JPG
    60,6 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Jejku jak to smacznie wyglada..narobilas celinko ochoty,ze szkoda gadac:-p
Ja jutro robie serniczka toffi na moje wtorkowe imieninka Katarzynki;-)

Celinka - ciasto wygląda rewelacyjnie a pewnie jeszcze lepiej smakuje :-)
ja dziś na obiad barszcz biały mam - zawsze barszcz mi smakował a dziś jakoś nie bardzo :szok: mam ochotę na coś z kapusty - coś a'la kapuśniaczek :happy:

Ja ostatnio mam okropne ciśnienie na słodkie:tak:dopóki mi gęby porządnie nie sklei to jestem nieszczęśliwa:-pwłaśnie wessałam mleczko w tubce, trochę mało było:-(ale to nic dla równowagi pójdę teraz zjeść całą miskę zupy ogórkowej:-):-):-)

reklama
jejku, jak ja dawno nie jadłam barszczu czerwonego :szok: ale mi ochoty narobiłaś Celinka :rofl2: barszcz czerwony lubię w każdej postaci - nie zabielany z uszkami lub pasztecikami albo krokiecikiem, a zabielany z ziemniaczkami - ojej, pychotka :tak:
a co do słodkiego - też bym coś zbałamuciła, ale boję się o ten cukier co mi w moczu wyszedł :-(

Do góry