reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia

reklama
aga_q- oj grzeszysz ,grzeszysz:-p:-pnie to co ja :-)właśnie zajadam tosty na białym a nie pełnoziarnistym;-)z serem i salami i dużą ilością ketchupu ze sklepu-kotlin ostry jest najlepszy!!!!!:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p:-D

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Dla odmiany ja jestem od zawsze fanką majonezu, a już kanapeczka z białej bułeczki z prawdziwym masełkiem, szyneczką, pomidorkiem, ogóreczkiem małosolnym i duuuużą furą majonezu to moja ulubiona potrawa. Kaloryczność pomijam, bo pewnie jedna taka bułka zastępuje całodzienną normę :-D

ja właśnie pożarłam bułeczkę z wędlinką, pomidorkiem i zielonym ogórkiem ale to mało to poprawiłam jagodzianką :)

Mialam dzisiaj ogorkowa robic, ale znowu kibelek odwiedzam i na razie do kuchni wejsc nie moge. Moze jak wroce od lekarza ok 15stej, to mi przejdzie i w koncu zrobie ten obiad :-/
Mamjakty moj Pawel robi placki z cukinii. Nie wiem,czy takie same robisz, ale dla mnie to niebo w gebie. Pyszne.

reklama
kiedyś próbowałam zrobić z samej cukinii - tak z głowy, nie z żadnego przepisu ale w ogóle ta masa lepić mi się nie chciała i mi nie wyszły, dlatego dodajemy do masy ziemniaczanej (jak na zwykłe placki) trochę cukinii - w sumie nie różnią sie aż tak bardzo od smaku zwykłych ziemniaczanych, może tyle, że są trochę łagodniejsze ;-)

zdradź przepis męża na te z cukinii :tak:

Do góry