reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

reklama
z Hainz'a probowalam jak Zuzie zaczynalam karmic i powiem ze to jest obrzydlistwo :angry: w porownaniu do Hippa i Cow&Gate wiec teraz tego nie kupuje:no:

zgadzam się, kupiłam deser bananowy i mała nie chciała, a banany lubi. Nie wiem jakie są obiadki, ale może lepsze. Na pewno są droższe...

z Hainz'a probowalam jak Zuzie zaczynalam karmic i powiem ze to jest obrzydlistwo :angry: w porownaniu do Hippa i Cow&Gate wiec teraz tego nie kupuje:no:
u nas tak samo- ani Majka, ani Max nie znoszą [ znosili] Hainz'a, zresztą jakoś mnie też nie przekonują, nigdy nie wzbudziły we mnie jakiegoś przekonania do swoich produktów, my jemy zupki i deserki tylko Cow&Gate, są pyszne i wyglądają ok.no i cena spoko...

czytałam akurat wczoraj w gazetce ,,Twój Maluszek że można podawać dzieciom takie rybki morskie np śledź , halibut, łosoś, dorsz ,makrela i słodkowodne np. pstrąg

ja ogólnie ryb nie lubię jem tylko filety ale wiem że pangi nie powinno się jeść Miłoszek dzisiaj zjadł na obiadek zupę warzywną posmakowała mu:)

No a czy w Polsce sa dostepne sloiczki z obiadkami z jakimis rybkami? Bo do tej pory spotkalam sie tylko z miesem indyka, krolika i cielecina w sloiczkach :sorry:

Jesli jakis Gerber czy inny producent podaje jakas rybe np tunczyka to pewnie na wlasna reke tez moznaby go podac :tak:

O ja nawet o rybie nie myślałam jeszcze...
Wczoraj spróbowaliśmy dać Karolowi "smakowite jarzynki z cielęciną" Gerbera i bardzo mu posmakowało. Chłop to musi jeść mięcho jednak!!!

No a czy w Polsce sa dostepne sloiczki z obiadkami z jakimis rybkami? Bo do tej pory spotkalam sie tylko z miesem indyka, krolika i cielecina w sloiczkach :sorry:

Jesli jakis Gerber czy inny producent podaje jakas rybe np tunczyka to pewnie na wlasna reke tez moznaby go podac :tak:

Jest np Gerber po 6 msc - jarzynki z rybką po grecku

reklama
Ja dzisiaj dałam Zosi trochę kaszki mleczno-ryżowej z bananami i bardzo jej smakowała Po raz pierwszy otwierała szeroko buzke:-)

Glutenu narazie jednak nie wprowadzamy lekarka powiedziała że mamy powoli wprowadzac warzywka zupki a z glutenem trochę poczekac

Do góry