maltanka
Fanka BB :)
jolek:-) a ja właśnie szukałam jeszcze czegoś nowego, z nieba mi spadłaś z tą stronką:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rufka, a tak dla równowagi powiem, że ja Twoje posty zawsze czytam od deski do deski. Podoba mi się Twój sposób wypowiedzi i formułowania myśli i mi się je czyta łatwo i przyjemnie :-) A poza tym myślę, że sprawdziłabyś się jako pisarka czy cóś w tym stylu :-) I to tyle ;-)
no to ja wam powiem ,że moi mężczyźni (młodsi) biorą przykład z tatusia .Dzisiaj Kamil przyszedł do mnie się pyta ,,mamo będziesz jadła smażony chlebek w jajku" . No i proszę po co ja mam robić kanapki jak mam takich facetów do obsługi . Myślę ,że synowa w przyszłości nie powie,że jestem złą teściową![]()
Na poczatku malzenstwa nawet chcial zebym herbate mu robilaPo wielu klutniach i probach łopatologicznego wyłożenia mu niektorych rzeczy doszlismy do jakiegos porozumienia. Powiedzialam mu ze wspolczulabym mu, gdyby byl samotnie mieszkajacym kawalerem, bo chyba umarlby z glodu
![]()
Dziewczyny, na urodziny same pieczecie torta czy kupujecie? Chcialam dziecku upiec pierwszego torta w moim i w jego zyciu, ale z moich ambitnych planow chyba nici, bo wczoraj wyszedl mi biszkopt na 3 cm
A moze jakis sprawdzony przepis? ale taki na dwie lewe rece?
Jolek dopiero doczytalam...chwala Ci za wychowanie synow!!!