reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

Jolek- jak tylko znajdę w sklepie mąkę kukurydzianą to spróbuję upiec cuuuś z tym nanem :-) Wczoraj kupiliśmy mleczko HIPP i mała wchłoneła prawie 200 ml- łącznie przed i po kąpieli:tak:zobaczymy, jak będzie dziś

reklama
Wasze dzieciaczki piją mleka widzę sporo.Miłosz tylko do 150ml. A ostatnio ma alergię na kaszki. Nie wypije tyle co kiedyś.

U Gracjanka mleko jest wciaz nr 1 wiec przed snem wypija 270 ml,podczas nocnej pobudki 270 ml,a rano 210 i o 18 pije 100 i do tego sloiczek owocow,ale mam zamiar dawac mu o tej porze kaszke W miedzyczasie jemy jeszcze obiadek i rano gesta kaszke z owocami:-)

martuś a spróbój przemycić jedną miarkę Nan do Hipa
To dobry pomysl,mala na pewno nie poczuje roznicy i powolutku wykorzystasz Nana:tak:

sporo? no właśnie jakie porcje mleka wasze dzieci piją, bo moja to 210 ml wody plus proszek
Max dokładnie tyle samo,zawsze 210ml mu robie, nie ma znaczenia czy nanoc, czy w dzień. A kaszke to w kubeczku mu daje, tak na oko tyle co słoiczek zupki. Wiecie zemójMax dzisiajopędzlował calusieńkie danio waniliowe, a jak juz mu nie chciałam dawać to darł sie na mnie i machał nogami, jeszcze takiej jazdy mi nigdy nie zrobił przy jedzeniu:shocked2::shocked2:chyba mu nic nie będzie :confused2::sorry:
Takiego danio to ja sama zjadam i jestem pełniutka, takiserek syci.mkurde troche sie boje, zeby go nie rozniosło, teraz śpi, zobaczymy jak wstanie:confused2::-(;-):-)

reklama
Do góry