reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

reklama
maltanka my kupujemy te 800 gramowe
wystarcza nam lajfik mniej więcej na ok 10 dni (dostaje 3 razy dziennie plus raz w nocy)

aha to u nas to 800 g tyle samo

a jeśli chodzi o danonki to ja młodemu nie daje. ostatnio kupiłam żeby mu dać i spróbowałam tego. są takie słodkie, że tego nie da się zjeść.

Ja kupuję teraz Bebilon/Caw&Gate 2 bo Hipp nas zatwardził :eek: Wkurza mnie takie żąglowanie mlekiem, ale pediatra nie widziała nic w tym złego. A Danonka dałam 2-3 razy i się nie skończyło za dobrze, za to mój jogurcik z bananem - rewelacja.

ehh... a ja wczoraj zapodałam młodej cielęcinkę z jarzynkami w słoiczku . Jakbym wiedziała, że tak to odchoruje...:-( to bym nigdy jej nie dała słoiczka:no:. Zwykle jej gotuję , co mnie pokusiło?:confused2: Cena chyba i wielkość słoiczka... Skład niby taki sam jaki jej serwuję a mimo tego przejścia okropne.

J a może jeśli to były perturbacje żołądkowe to nie miały związku ze słoiczkiem . U mojej sąsiadki wymioty i biegunka na całego ( 3 dzieci ) może jakiś wirus ?

hmmm.... stawiam jednak , że to po słoiczku. :tak: Bo wczoraj i dziś juz jest ok. Może coś jej utkwiło gdzieś...

Taa.. grypa jelitowa powróciła. :crazy:

Asus a jak Twoje dziewczynki?

j a może jakieś zioła zaszkodziły Amelce, kiedyś kupiłam Bobovitę z koperkiem i nie dość, że niesmaczne było to cały słoik mi potem Zuzia zwróciła...

maltanka my kupujemy te 800 gramowe
wystarcza nam lajfik mniej więcej na ok 10 dni (dostaje 3 razy dziennie plus raz w nocy)

Larkaa 3 razy dziennie plus noc kurcze musze policzyc u malego posilki bo chyba za wiele je mleka a opocz tego co Kalina dostaje raz obiadek i raz deserek czy cos jeszcze?

Ja teraz jestem w trakcie podmieniania tego ohydnego Nutramigenu na Bebilon 2 po jedenej miarce na 5 daje

J Gab strasznie po sloikach wymiotowal w szczegolnosci po tych z miesem wiedocznie niektorym dzieciaczka nie sluza

reklama
pbg ( skąd taki nick?) może i nie teges ziółka... I don't no .:dry:W sumie do zupek własnoęcznie robionych też dodaję...

Ana i ja karmię butlą ( kaszką) raz w nocy ( nieraz 2).Ale "ohydnego Nutramigenu " chyba niechciałabym eksperymentować :no:.

Do góry