larkaa
Fanka BB :)
jolek ja widzę, że w Bobovicie słoiczki aż do 6+ są mielone na mus, nie ma żadnych grudek, a hipp już od 5+ jest taki trochę jak kaszka. Nie potrzebnie ostatnio kupiłam kilka tych hippów :| będą musiały kilka miesięcy poczekać, ale też bezsensu, bo potem to ja sama będę gotować Kalinie. Dobrze, że mają długą ważność, przydadzą się na wyjazdy pewnie
ana u nas wymioty lub odruchy wymiotne są odrazu po podaniu łyżeczki z jedzeniem, gdy młoda wyczuje grudkę. Ze swoich dań robię jej owocki sama, zawsze dobrze udaje mi się je zmielić i zjada je ze smakiem, gorzej właśnie z badziewiami jak żółtko, bo to się klei to siebie i nawet jak się rozdrobni to się spowrotem skleja w grudy :|
ana u nas wymioty lub odruchy wymiotne są odrazu po podaniu łyżeczki z jedzeniem, gdy młoda wyczuje grudkę. Ze swoich dań robię jej owocki sama, zawsze dobrze udaje mi się je zmielić i zjada je ze smakiem, gorzej właśnie z badziewiami jak żółtko, bo to się klei to siebie i nawet jak się rozdrobni to się spowrotem skleja w grudy :|