reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

kurna, chyba nie, ja Wam mówię, ona po mamusi będzie mieć pierwszego jak skończy roczek :p
hehe, u nas zebolki tez po mamusi.:-p Chyba idzie nam trzeci, bo marudnik straszny i robi sie juz kreseczka...
Ja juz karmie tylko raz, dwa razy dziennie, zazwyczaj w nocy i teraz juz jest spoko, ale gdy mlody eksperymentowal z zabkami, to zalowalam, ze tak ich wypatrywalam, gryzon maly:-D;-)

reklama
aga bede probowac z tym kleikiem kukurydzienym :tak:z tym ze on jest juz w mleczku Humanie ktore podaje od samego poczatku i to nie pomoglo, ale zobaczymy :tak:
rumianek i herbatka wspomagajaca trawienie Mackowi nic nie pomgala :no: ani na kolki, ani na kupki

U nas też problemy z brzuszkiem i kupami. Nawet kleik kukurydziany nie pomaga :no:. Słyszałyście może o takiej metodzie żeby dziecku podawać siemię lniane? Bo mnie namiętnie mama namawia do tego, bo przy naszych problemach kupkowych podobno działało. Ale jakoś szczególnie przekonana nie jestem :sorry2:.

a u nas nic nie było widać, zadnych nawet kreseczek, a tu lada dzień będżie zębal, albo i dwa, bo dwie wurazne białe kreseczki na dziasełkach są.. super, ale sie ciesze !!!!:-):-):-):-)

hooba- nie pomoge Ci, bo poprostu nie wiem, moja teściowa ciagle daje mi rady jak to domowymi sposobami dziecię leczyć, ale ja jakoś tak nie bardzo.:baffled:

My nadal bezzębni, żadnych kreseczek. Tylko marudny jest ten mój synek-ale najczesciej w nocy. Cierpliwie czekamy:)

Dziewczyny a dajecie juz chrupki kukurydziane maluszkom?? Ja daje od czasu do czasu i Matek jest wtedy zachwycony:) Ciumcia sobie, jest caly wysmarowany ale szczesliwy:)

reklama
Gabrys z chrupkami razdi sobie swietnie za to ostatnio sprobowalam zgniesc mu jedzonko wiedelcem i nie da rady musi byc papka a biszkopciki kupilam te Hippa i tez nie dla niego dlawil sie :dry:

Do góry