reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
hehehe ja litrami kakao i mleko pilam w pierwszej ciazy i byl chlopak ;-)Ja mam wciaz ochote na mleko lub kakao.Wiec to kobitka bedzie,bo i ze starsza tak mialam;-) Chociaz odrzuca mnie od warzyw,a to b.zle bo jestem wegetarianka
wiki.25
mama kochanych brojków
a ja bym tak strasznie zladla cos ostrego pikantnego mniaaam moze macie jakis fajny przepis na miesko jakies takie moze byc piersiatko llub co innego
she_84
Fanka BB :)
tez robie taka salatke z pieczarek i tez ja bardzo lubie i teraz tez bym zjadla a poza tym to mam ochote na cos truskawkowego
czarnula83
a ja szukam przepisu na fasolke po bretonsku
zaraz namocze fasole i jutro bede gotowac
zaraz namocze fasole i jutro bede gotowac
she_84
dziewczyny, ja teraz caly czas jem w ciagu dnia!!! odkad dowiedzialam sie, ze zeby walczyc z mdlosciami to nie wolno dopuscic do tego, zeby byc glodnym, to czaly czas jem :-) a to suszone owoce, a to banan, jogurt (najlepszy jest teraz taki z musem truskawkowym - mniam mniam :-)) i tak bez przerwy :-) pocieszam sie tylko tym, ze to nie sa jakies mega kaloryczne przekaski a widocznie ich potrzebuje :-) no i wieczorem staram sie ograniczac bo jak sie poloze to przewaznie mnie juz nie mdli :-)
nocanka
Mama Klaudii
My nie gotujemy, zamawiamy ze stołówki w mieście, czasu brak, ale za to w weekendy - mniam
Ostatni obiadek. Filet z kurczaka rozbić jak do devolaja, napakować do środka mrożonego szpinaki i czosnku, owinąć plasterkami wędzonego boczku i do naczynia i do piekarnika, do naczynia dokładam też resztę szpinaku, cebulę, czosnek + czasami brokuły podlewam trochę wodą i tak na 40 min w 160 stopniach....... Pycha - coś podobnego jadłam w lipcu na weselu i danie spatrzone
Zachcianki jak w pierwszej ciąży - pomarańcze.......
Ostatni obiadek. Filet z kurczaka rozbić jak do devolaja, napakować do środka mrożonego szpinaki i czosnku, owinąć plasterkami wędzonego boczku i do naczynia i do piekarnika, do naczynia dokładam też resztę szpinaku, cebulę, czosnek + czasami brokuły podlewam trochę wodą i tak na 40 min w 160 stopniach....... Pycha - coś podobnego jadłam w lipcu na weselu i danie spatrzone
Zachcianki jak w pierwszej ciąży - pomarańcze.......
reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
dzis jadlam salatke gyrosa mowie wam pycha warstwowa
na dole pekinka na to papryka zielona czerwona zolta i na to piers poosmazona w male kawalki w przprawie zlotej i gyros na to wszystko sos jogurt balkanski majonez carry papryka i czosnek mozna dodac troche musztardy i polac tym sosem wszystko mowie wam pyyyyyyychaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1
na dole pekinka na to papryka zielona czerwona zolta i na to piers poosmazona w male kawalki w przprawie zlotej i gyros na to wszystko sos jogurt balkanski majonez carry papryka i czosnek mozna dodac troche musztardy i polac tym sosem wszystko mowie wam pyyyyyyychaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1
Podziel się: