reklama
she_84
Fanka BB :)
she_84
Zazdroszcze! Ja nadal nie mam apetytu.... na co dzień mięsożerna, teraz na samą myśl o mięsie jest mi niedobrze :/ w ogóle lipa jakaś z tym jedzeniem u mnie chociaż! Owoce typu grejpfruty, kiwi, winogrona zjadam ze smakiem. Niech już to minie, bo męczące to okrutnie buu..
To witam w klubie,ja również mięsożerca jestem straszny a teraz masakra jakaś. Jak jakieś mięsko dla TŻ robię to aż mnie mdli. Z tym,że ja nawet za owocami nie bardzo przepadam,teraz żywię się głownie zupami.
A kapustę z grochem uwielbiam-moja ciocia zawsze robi na wigilię bo jest w tym mistrzem i to moje ulubione danie z wigilijnego stołu
she_84
a ja mialam wczoraj dzien glodomora najpierw na sniadanko maz zrobil jajecznice, potem obiad, po obiedzie 3 kawalki jablecznika a potem jeszcze lody. na kolacje byl juz tylko jogurt bo czulam sie strasznie pelna ale nawet niezle sie wczoraj czulam i wchodzilo mi to jedzonko, a dzisiaj od rana tylko suchy chleb...
reklama
hejka u mnie dzisiaj zupka z kalafiora pyszna i zrobiłam sałatkę z pieczarek wiem że grzybów nie można ale ja tak tylko troszeczkę)
z regóły jestem miesożerna ale teraz miesa mogło by wogule nie byc owoce każde warzywka sery serki i piję dużo herbaty zwłaszcza mietowej pomaga mi na mdłości pozdrawiam
z regóły jestem miesożerna ale teraz miesa mogło by wogule nie byc owoce każde warzywka sery serki i piję dużo herbaty zwłaszcza mietowej pomaga mi na mdłości pozdrawiam
Podziel się: