reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kuchnia majowych cieżaróweczek ;-) (nasze zachciewajki i pomysly na obiady)

chyba i ja się dziś na ten chlebek skuszę, bo pogoda mało spacerować więc i tak będziemy trolić w domu ;-)

Spacer zaliczony a chlebek w piekarniku ;-)
 
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, jakie macie przepisy na kapustę czerwoną? Poszukuję takiego dobrego, tylko bez jabłka... Może być na ciepło, duszona np. :) będę wdzięczna :)
 
ciasto 3bit

herbatniki,
pus
zka masy krowkowej z biedronki (albo i dwie jak ktos chce bardzo slodko),
czekolada m
leczna,
2 budynie smietankowe,
3 szkla
nki mleka,
2 lyzki cukru,
kost
ka masla,
0,5 litra smietany kremowki,
2
smietan fix ,
2 lyzki cukru p
udru


Budyn ugotowac na mleku z cukrem- ostudzic i zmiksowac z maslem

Smietane ubic z pukrem pudrem i tym proszkiem do zageszczania

Na blaszce ukladac: herbatniki- masa budyniowa- herbatniki- masa krowkowa- herbatniki- masa smietanowa- posypac starta mleczna czekolada i odstawic na dobe do lodowki

 
Ostatnia edycja:
Pieszczoszka chcialas jakis przepis na zeberka ;-)
Zeberka w sosie gruszkowym

Zeberka posolic i popieprzyc, natrzec koncentratem pomidorowym i podsmazyc. Ulozyc w brytwance, zalac sokiem gruszkowym ( gruszki w puszce) i dodac pare gruszek- piec do ulubionej miekkosci miesa.
 
na slodko jesli lubicie- ja ogolnie nie lubie bardzo goracych dan na slodko ale to mi podeszlo no i robi sie mega szybko (co jest dla mnie bardzo wazne) - z pyrkami odlot :-p
 
reklama
heheh kugela oj oj- pora zaciagnac meza :-p pieprzyc, pieprzyc zeby nie spieprzyc :-D

Pieszczoszka- nie gotuje, tylko podsmazam i potem pieke- no jakas godzine na pewno musza sie piec- ale to zalezy jak miekkie lubisz mieso- ja lubie bardzo miekkie, wiec nawet dluzej pieke
 
Do góry