reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Hola trzymam kciuki za Ciebie kochana i za Twoje maleństwo, niech krwiak się szybko wchłania.
Benle jak dawno nie pisałaś. Co u Ciebie?
Benle jak dawno nie pisałaś. Co u Ciebie?
Hola, lez i odpoczywaj a krwiak niech sie wchlania. Lezenie duzo pomaga przy takich dolegliwosciach. Najwazniejsze ,ze mauszek rosnie slicznie u mamusi w brzusiu. Oczywiscie trzymam mocno za Was kciuki &&&&&:-)
Molla,przerazona jestem faktem,ze sama w takim stanie wsiadlas w samochod i pojechalas 200km. Daj nam szybko znac co u Ciebie.
Sylwia, niestety nie pomege w kwesti zapalenia pecherza od luteiny. Sama zastanawiam sie od wczoraj,czy pzypadkiem nie mam zapalenia drog moczowych bo mnie tak niby piecze niby ciagnie...
Benle, fajnie ,ze sie odezwalas. Co u Ciebie nowego i dobrego???
Molla,przerazona jestem faktem,ze sama w takim stanie wsiadlas w samochod i pojechalas 200km. Daj nam szybko znac co u Ciebie.
Sylwia, niestety nie pomege w kwesti zapalenia pecherza od luteiny. Sama zastanawiam sie od wczoraj,czy pzypadkiem nie mam zapalenia drog moczowych bo mnie tak niby piecze niby ciagnie...
Benle, fajnie ,ze sie odezwalas. Co u Ciebie nowego i dobrego???
Benle dziękuję. To chyba jakaś telepatia. myślę o Tobie często ale wczoraj bardzo intensywnie myślałam o Tobie i o retiolandii. napisz co u ciebie. pozbyłaś się tego paskudy co się do Ciebie przyczepił? Jak się czujesz?
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Wchodzę na forum z nadzieją, że tu same dobre wieści i jak przeczytałam pierwsze posta od Molli, to aż zamarłam.
Molla, wierzę, że jeszcze nic straconego i że będzie dobrze. Mam nadzieję, że zdecydowałaś się pojechać się do lekarza, żeby Cię obejrzał. Pamiętaj, że całym ♥ jestem z Tobą. Czekam z niecierpliwością na jakiś znak od Ciebie.
Boże, żeby maluszek Molli został z nią cały i zdrowy.
Molla, wierzę, że jeszcze nic straconego i że będzie dobrze. Mam nadzieję, że zdecydowałaś się pojechać się do lekarza, żeby Cię obejrzał. Pamiętaj, że całym ♥ jestem z Tobą. Czekam z niecierpliwością na jakiś znak od Ciebie.
Boże, żeby maluszek Molli został z nią cały i zdrowy.
lawendowy_sen
Benle, jak fajnie, że napisałaś :-)
Co u Ciebie????
Co u Ciebie????
lawendowy_sen
Darii, tak się cieszę, że Stasiulek jest już na świecie i że jest nadzieja.
Uściskaj swoją przyjaciółkę, chociaż jej nie znam. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Uściskaj swoją przyjaciółkę, chociaż jej nie znam. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
gosia__1983
Dziewczyny, odebrałam właśnie pierwszą betę 9,74 (transfer 2 dniowych zarodków 29.03.2013r.) zaczynam wierzyć w cuda staram się nie oskalpować ze szczęścia Czyżby wyszło za pierwszym razem? Nie zapeszam! :-)
Poczekaj na powtórkę bety bo mi sie wydaje ze w 12 dpt powinna być dwucyfrowa
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Milenek ja przy pierwszym transferze w 12 dpt 2 dniowych zarodków miałam taką samą betę jak Ty jednakże doktor kazał mi za 2 dni zbadać i niestety spadła do 2. Musisz powtórzyć badanie za 2 dni i sprawdzić czy przyrasta. Oczywiście życzę, aby beta była minimum 2cyfrowa, być może u Ciebie była bardzo późna implantacja.
Ostatnia edycja:
Podziel się: