reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora, biedactwo. Ja też mam nadzieję, że do piątku Ci przejdzie. Może zaaplikuj sobie węgiel?
Bo jak Ty dasz radę dojechać do Gdańska na wizytę, a później jeszcze posiedzieć w Niebie?

reklama
Lawendowy Sen chyba znam przyczynę - w niedzielę zachcialo mi się mielonych, no i zrobiłam z babcią, a ona nie chciała mojego jedzenia, więc musiałam zabrać wszystkie do domu, a że dużo ich, więc wczoraj zrobiłam z nich klopsiki w sosie koperkowym, no i wczoraj po obiedzie źle mi się zrobiło, a dziś z ryżem je zjadłam i znowu gorzej, więc to chyba przez nie ... resztę dam dla Almy ... cały czas myślę,czy te pioruny i grzmoty jakie słyszę z mojego brzucha nie straszą babelków :baffled: kurcze, zawsze lubiłam takie klopsiki, cóż maluchy mają inny gust

Czytam wasze wiadomości: o rany Molla trzymam kciuki, żeby drugi maluszek było dobrze zadomwiony!

Hola
, dobrze ze z maleństwem wszystko ok! 7 tydzień licząc od ostatniej @ czy wieku zarodka? Bo zastanawiam sie kiedy serduszko już zaczyna bić? Musisz leżeć teraz plackiem! Koniecznie.&&&&&&& żeby maluszek ładnie sie rozwijał;)

Milenek, cudowne wieści! No to cichutko gratuluje, powróż betke za 2 dni, niech ślicznie przyrasta:)))

Gotadora, widzę ze maluszki dają o sobie znać:)

Mayyka a który to dpt? spokojnie, to pewnie nic takiego, ale lepiej skontaktuj sie z lekarzem. Powinnaś leżeć.

Molla zmroziły mnie Twoje wiadomości. Moje serce ma kciuki, bo czuję jak się zaciskają za Twoje dziecko. Będzie dobrze, musi być dobrze!!

Hola​ za Was również. Odpoczywaj ile tylko możesz.

reklama
Do góry