ja miałam w moim drugim podejściu bez antyków (ale w cyklu poprzedzającym od 16dc do 1dc kolejnego brałam estrofem) a stymulację gonalem zaczęłam w 2dc później dołączył cetrotide - to był protokół z antagonistą i w porównaniu do pierwszej stymulacji (protokół długi) miałam więcej komórek i miałam zarodki został mi nawet 1 mrozak po którego wkrótce pojadę. (Dodam, że miesiąc przed brałam biosteron DHEA - może też miało to wpływ(chyba Gizas o to pytała ostatnio))zastanawiam się czy któraś miała właśnie tak stymulację jak piszę czyli bez tej wcześniejszej antykoncepcji no i nie w pierwszym dniu cyklu?
W pierwszym programie miałam taki sam efekt (czyli brak zarodków) jak Molla i kochana z tego względu baaardzo Ci kibicowałam i to co dziś przeczytałam po prostu mną wstrząsnęło. Mi w drugim podejściu (czyli miesiąc temu ) niestety nie udało się, ale strasznie się cieszyłam jak pisałaś o swoich wynikach bety - trzymam kciuki, żeby te krwawienia tak jak w przypadku innych dziewczyn z tego forum okazały się nie groźnymi dla Twoich bąbelków.