reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hey dziewczyny. Teraz mam przygotowania jedynie do iui, ale patrząc daleko w przyszłość (może troszkę za daleko) chciałam się zapytać z czystej ciekawości ile kosztuje samo in vitro jeżeli nie trzeba robić stymulacji? Mam na myśli to, że podczas pierwszego in vitro pobierane są komórki jajowe, kobieta musi brać odpowiednie leki aby je wyhodować, mnożenie zarodków i inne rzeczy kosztują. To wszystko może kosztować nawet 10 tysięcy. Jednak nie zawsze wychodzi to pierwsze in vitro. Ile w takim bądź razie kosztuje to drugie bez tych rzeczy, które potrzebne są jedynie w tym pierwszym? Która z Was podchodziła do in vitro drugi raz z zarodkami pozostałymi z pierwszego in vitro i ile ją kosztowało do drugie? Słyszałam, że wychodzi to dużo taniej.

mnie I invitro po którym zostały 3 zarodki kosztowało 11 tys. kolejne transfery to 1400 + roczne przechowywanie śnieżynek 500. Oczywiście leki przygotowujące macice, ale to już w kwocie 200 zł.

reklama
Dobry wieczór moje drogie:) świetny pomysł z tym kalendarzem:) ja przez kilka dni będę pasywne bo poza zasięgiem internetu. Powodzenia dla Was na najbliższe dni;) a ja w przyszłym tyg. Wizyta przygotowawczy do crio. Dzisiaj pierwsze plamienia@. Miłego wieczorku:)

Ok. Nie było tematu. Grupa została szybko utworzona i równie szybko usunięta.

Lawendowy Sen - a czemu zamknieta?? Ja nie wiedzialam gdzie szukac tej grupy zeby w nia wejsc... Dziekuje za filmik - jest przeslodki :))

TeQuila - wlasnie co to za dieta cie czeka??

Malinus - a kiedy masz dokladnie ta wizyte to cie dopisze

Ja juz uciekam - milej nocki wszystkim:) Kolorowych snow...

Ostatnia edycja:
Dobry wieczorek wszystkim
Zuzia to Ty dopisałaś mnie do listy??? Dziękuję i jeszcze raz dziękuję.Boziu aż się poryczałam ze wzruszenia :zawstydzona/y: Zresztą w rejestracji prawie też jaksie dowiedziałam,że tak szybko tam wrócę. Ale najlepsze było jak poszlam do wanny przed chwilą. Umyłam głowę, wygoliłam co było do wygolenia , ale myśli już były na przyszłej sobocie. No i wyłazłam z wanny, owinęłam się ręcznikiem i cały czas miałam wrażenie , że o czymś zapomniałam ....no tak zapomniałam się ....umyć :-D

9 marzec Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
9 marzec olo2012 - owocna punkcja
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
13 marzec Gotadora - podgladamy maluszki
14 marzec Roxii - udane crio
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
1? marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja

Asia_77 - przyznaje sie;-)
Malinus dodalam cie ze znakiem zapytania bo nie wiem dokladnie ktory dzien

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry