reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zuzia, usunęłam grupę, bo dziewczyny wolą podawać daty tutaj na forum.
Myślałam, że jak będzie w jednym miejscu, to po prostu będzie nam wygodniej. Ale widać źle myślałam :tak:

reklama
lawendowy,zuzia ja to mam nadzieje latem już z ciązowym brzuszkiem chodzic :-D postanowiliśmy z mezem zainwestować w diete która poprawia plemniczki i pomaga w zagniezdzeniu maluchow same pyszne i zdrowe produkty jak np. chleb orkiszowy :szok:

TeQuila, pewnie u dietetyka byłaś w Katowicach. Szkoda, że to tak daleko, bo może tez bym się wybrała, bo powiem Ci,
że ta Twoja dieta brzmi obiecująco.

lawendowy sen tak u siebie w klinice znaczy tam gdzie się leczymy swojej się jeszcze nie dorobiłam :-D zawsze możesz się wybrać na małą wycieczkę na śląsk zahaczyć o dietetyka i przy okazji wpaść do mnie na kawkę.. zapraszam :-)

agapl - GRATULUJE!!!!!!! Udalo sie!!! Powodzenia kochana. Ile mialas podanych zarodkow moze u Ciebie tez blizniaki????
roxii - kiedy podchodzisz do kolejnej proby??? Powodzenia!!!
Zagladam do was od czasu do czasu ale nie dam rady wszytskiego przeczytac w takim tempie tu piszecie :-):-):-)
Ja dziekuje radze sobie swoetnie, powiem szczerze ze myslalam ze z blizniakami bedzie gorzej ale trafil mi sie pakiecik kochanych dzieci. Od drugiego miesiaca przesypiaja mi cale noce wiec jakos funkcjonuje. Poczatki byly ciezkie. Porod nielatwy, pobyt w szpitalu wyczerpujacy ale co tam najwazniejsze ze chlopaki cale i zdrowe. Kazdej z was zycze wkrotce nieprzespanych nocy.

Zusia wizytę będę miała w piątek czyli 15, może już będzie wiadomo co dalej:)

9 marzec Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
9 marzec olo2012 - owocna punkcja
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
13 marzec Gotadora - podgladamy maluszki
14 marzec Roxii - udane crio
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja

obliczyłam sobie właśnie ze gdyby udało mi się za pierwszym razem zajść w ciążę byłabym dziś w 6 tygodniu i 1 dniu ciąży:-(

reklama
TeQila kochana nie zaczynaj tak myśleć ...licz do przodu nie wstecz , bo będziesz myśleć do końca życia i liczyć jak ja:-( Moj synek kończyłby w tym roku podstawówkę , ale może w nowym zdrowym ciałku urodzi się na moje urodziny w przyszłym roku:-) i tego się trzymam

Do góry