reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze, z nospą mam dylemat, bo żołądek mi się odzywa po tabletkach, jak myślicie co robić? Może jakieś odstawić? Np. Koenzym Q10? Lub Folik? ( mam zestaw witamin już Femibion Natal)

Ps. Chociaż podejrzewam, że to skutki medrolu ( to steryd w końcu).

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga ja mam w zaleceniach, że mogę 3 nospy dziennie ( doraźnie ) więc śmiało możesz brać, mi póki co to tylko trzy razy się zdarzyło,że wzięłam, bardziej ze strachu,że coś się dzieje, niż z bólu. Kiedyś miałam okropne bóle przez jajnik, aż kulałam, bo jak mi jeden dr wytłumaczył gdy przychodzi @ to musi mi coś tam w brzuchu wtedy się dziać takiego,że dotyka blizny po operacji jaką kiedyś miałam, z tego powodu ja mam obawy,że mogę źle oceniać ból, bo dla mnie ból to taki wielki, a małe to raczej nigdy nic na nie nie brałam, no i tak wziełam te nospy ze strachu, że trzeba

Kinga ja koenzym odstawiłam od razu po transferze, brałam tylko folik 5mg i leki co dr zaleciła ( luteiny, estrofem), ale pamiętam,że niektóre dziewczyny dłużej brały Kq10

Dzięki kochane. Posłucham się Was i zostawię już ten Koenzym Q10. Tylko folik i witaminkę będę brała. Może mój żołądek się przez to lepiej poczuje.

Witam. Własnie dzisiaj podjęłam decyzję co do dawstwa komórek w klinice invicta jednak chciałabym porozmawiać z kobietą doświadczoną. Chciałabym wiedzieć jak to przebiega, jak długo. Bardzo proszę o pomoc

Ja chyba oszaleje z tym netem. Normalnie napisze skargę, że mnie od przyjaciół z forum celowo odcinają :-)

Gotadora, powiem Ci, że teraz rękodzieło, takie w domowym zaciszu, jest w modzie :-), to znaczy betadzieło, chciałam napisać :-) :-D :-)

Kinga, ja dostałam teraz od dr zalecenia, jeśli chodzi o przyjmowanie suplementów.
I tak, mam brać, na 4 miechy przed:
DHEA, dzienna dawka 75mg
Koenzym Q-10, dzienna dawka 270 mg

Natomiast nic nie mówił o kwasie foliowym, ale ja i tak go biorę.

Lawendowy_sen - dzięki. Pierwszy raz słyszę o DHEA, ale właśnie poczytałam i ten Twój lekarz całkiem mądrze wymyślił, bo niby ma pozytywnie wpływać na hormony. A z tym Koenzymem Q10 to sama nie wiem. Może brać do testowania?

reklama
Ty to na pewno miałaś udany dzień:-) Odpoczywaj, zrelaksuj się, bo przecież jesteś w ciąży i musisz zadbać o siebie.
A Maluszek niech wije sobie przytulne gniazdko na następne 9 miesięcy :-)

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_1940650.jpg

Do góry