reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Widzę, że dzisiaj u Was same dobre wieści. To chyba to słoneczko to powoduje :-D
Normalnie zupełnie inna energia dożycia. Aż się chce :-)

Madzialenak, w pracy nic sie nie ruszyło. Ale ja tego tak nie zostawię. We wtorek działam dalej:-)

reklama
Hej Kochaniutkie

Ja juz jestem w domku z moim maluszkiem i lezakuje - szybko poszlo:-D
Dziekuje za wsparcie - jestescie THE BEST

Transferek poszedl sprawnie - z tego co Pani embriolog mowila mam ladnego blastusia w brzuszku nawet dostalam zdjecie usg po transferze na pamiatke... tyle tylko ze jak rozmrazali pierwszego to niestety sie nie rozwijal dalej i musieli rozmrozic jeszcze jednego:( troszke mi smutno z tego powodu - jakby nie bylo to juz sa nasze maluszki - no ale mam jeszcze parke rodzenstwa dla mojego szkraba wiec i tak bedzie niezla gromadka kiedys:)

Teraz ide cos fajnego obejzec - buziaczki dla wszystkich

A i jeszcze mam zapisany - dodany kiedys przez Lawendowy obrazek -

wszystko.png takze tego sie trzymamy:)

Do góry