reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Beta262 - ja w zasadzie mam brzuch też obolały. To przez te duże dawki leków. Ale skutek i tak jest super jak na razie. Więc nie narzekam.
lawendowy_sen
Własnie wróciłam z całodziennych wojaży :-) i nie wiem, co u Wa słychać. Ale za moment będę nadrabiać zaległości.
Juz widzę, że mam do nadrobienia 9 stron. Szalejecie kochane, szalejecie:-)
Na początek podziękowania:
Madzialanak, Gotadora, Fusun, dziękuję za udaną randkę. Jak zawsze było pysznie.
Madzialenka, Gotadora, Aduś, a Wam dziękuję za małe szczęście na szczęście. Teraz to na bank musi się udać
Dziewczyny, dziękuje za kciuki na poczet dzisiejszej wizyty:-)
Plan działania już jest, a to najważniejsze. Dostałam rozpiskę z suplementami, jakie mam brać przed i tyle.
Kolejne podejście planuję sierpień/początek września.
Juz widzę, że mam do nadrobienia 9 stron. Szalejecie kochane, szalejecie:-)
Na początek podziękowania:
Madzialanak, Gotadora, Fusun, dziękuję za udaną randkę. Jak zawsze było pysznie.
Madzialenka, Gotadora, Aduś, a Wam dziękuję za małe szczęście na szczęście. Teraz to na bank musi się udać
Dziewczyny, dziękuje za kciuki na poczet dzisiejszej wizyty:-)
Plan działania już jest, a to najważniejsze. Dostałam rozpiskę z suplementami, jakie mam brać przed i tyle.
Kolejne podejście planuję sierpień/początek września.
lawendowy_sen
Madzialenak, a my kiedy otwieramy salon wróżb i przepowiedni? :-)
ja jak teraz nie wyjdzie daje sobie spokój na pewien czas , ja już dawno podchodzę do tego na pewnym luzie , chociaż sama nie wiem
Podziwiam i zazdroszcze. Ja niestety nie potrafie sie wyluzowac.
lawendowy_sen
Ufff, przeczytałam Was :-)
A więc tak:
Agapl, z fundacji nikt się nie odezwał. Mało tego, ostatnio na swoim fb napisali, że sfinansowali IVF kolejnej parze.
Miałam nawet do nich napisać, co z obiecaną zbiórką, ale chyba dam sobie na spokój.
A kciuki już zaciskam i nie puszczę do 4 marca
TeQuila, ciesze się, że masz już plan działania. Tak jest o wiele łatwiej żyć, wiedząc, co i jak
A na marginesie śliczne kociaki. Szkoda, że koteczka już za tęczowym mostem :-(
Zuzia, ja już dzisiaj zaciskam kciuki za Twój transfer :-)
Kociurro przepiękny. On mi wygląda na nebelunga. (to taki rusek, tylko długowłosy)
Romka, przykro mi bardzo. Wiem, że Ci ciężko. Ale całe szczęście, że masz Pingwinki :-)
Sylwia, spokojnie i bez nerwówczekaj na betę i nie rób sikańców. I błagam Cię, nie czytaj już nic w necie.
Po co dodatkowo fundować sobie stres:-) Będzie dobrze.
Kinga, odpoczywaj po punkcji. Zrelaksuj się na maxa. A w poniedziałek milion kciuków będzie za Ciebie trzymanych. No może ciut mniej:-)
Dziękuję wszystkim za uwagę.
Jeśli kogoś pominęłam, przepraszam. Więcej grzechów nie pamiętam i obiecuję poprawę. :-) :-)
A więc tak:
Agapl, z fundacji nikt się nie odezwał. Mało tego, ostatnio na swoim fb napisali, że sfinansowali IVF kolejnej parze.
Miałam nawet do nich napisać, co z obiecaną zbiórką, ale chyba dam sobie na spokój.
A kciuki już zaciskam i nie puszczę do 4 marca
TeQuila, ciesze się, że masz już plan działania. Tak jest o wiele łatwiej żyć, wiedząc, co i jak
A na marginesie śliczne kociaki. Szkoda, że koteczka już za tęczowym mostem :-(
Zuzia, ja już dzisiaj zaciskam kciuki za Twój transfer :-)
Kociurro przepiękny. On mi wygląda na nebelunga. (to taki rusek, tylko długowłosy)
Romka, przykro mi bardzo. Wiem, że Ci ciężko. Ale całe szczęście, że masz Pingwinki :-)
Sylwia, spokojnie i bez nerwówczekaj na betę i nie rób sikańców. I błagam Cię, nie czytaj już nic w necie.
Po co dodatkowo fundować sobie stres:-) Będzie dobrze.
Kinga, odpoczywaj po punkcji. Zrelaksuj się na maxa. A w poniedziałek milion kciuków będzie za Ciebie trzymanych. No może ciut mniej:-)
Dziękuję wszystkim za uwagę.
Jeśli kogoś pominęłam, przepraszam. Więcej grzechów nie pamiętam i obiecuję poprawę. :-) :-)
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Ja też skończyłam czytać te kilka stron :-)
Lawendowy Sen, Fusun, Gotadora dziękuję za jak zwykle miłe spotkanie :-)
Kinga piękny wynik, 4 oocyty, teraz trzymam kciuki za udany "sex-ik" na szkiełku :-)
Zuzia, Tequila śliczne macie kociaki. Ja to psiara jestem. Mój Bandit właśnie leży przy mnie na kanapie.
Agapl do 4 marca już niewiele dni zostało, już niedługo usłyszysz bicie ♥
Lawendowy Sen, Fusun, Gotadora dziękuję za jak zwykle miłe spotkanie :-)
Kinga piękny wynik, 4 oocyty, teraz trzymam kciuki za udany "sex-ik" na szkiełku :-)
Zuzia, Tequila śliczne macie kociaki. Ja to psiara jestem. Mój Bandit właśnie leży przy mnie na kanapie.
Agapl do 4 marca już niewiele dni zostało, już niedługo usłyszysz bicie ♥
Podziel się: