reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Romka tak mi przykro

Kinga gratuluje wspaniałych 4 oocytów i trzymam już kciuki za transfer &&&&

Sylwia trzymam kciuki za betę w poniedziałęk &&&& na pewno będzie dodatnia!

Gotadora - ty dzisiaj zobaczysz swoje maluszki - trzymam kciuki podwojne:)

gotadora za maluchy &&&&

Gotdora i jak???

dziękuje dziewczyny :-) no więc są dwa maluszki :-)

beta dzisiaj 5372.0 , na serduszka pojedziemy 4 marca :-)

Lawendowy Sen, Madzialenak i Fusun dziękuje za randkę w Coffie Heaven! Fajnie się z Wami spotkać!!!

reklama
Gotadora, a ja jeszcze raz gratuluję Ci z całego serca. Nawet nie wiesz, jak się cieszę :-)

stylowi_pl_dziecko_2940040.jpg

Gotadora - gratulacje!!!! Ja mysle ze to bede dwie dziewusie co beda hasac z twoim zwierzyncem. Ale zeby sie przekonac kto mieszka w brzuszku trzeba bedzie jeszcze troszeczke poczekac.

Lawndowy- dobrze ze jest plan, czas szybko zleci i na pewno tym razem sie uda. Jak wszyskie bedziemy juz zaciskac kciuki i wysylac wiruski to tyle ich do sierpnia uzbierasz, ze nie ma innej opcji :)

Dzien dobry Dziewuszki,

Coz za wspamnialye nowinyyyyyyyyyyyyyy :-):-):-):-):-):-):-)

Lawendowy, cudwnie ,ze masz juz opracowany plan.:-) Trzymam kciuki aby organizm do sierpnia przygotowal sie na najwyzszym poziomie do przyjecia bobaskow.:tak:

Gotadora, GRTAULUJEEEEEEEEEE!!!!!!!! Bedzie wymarzona parka Zosia i Julek???? Jesli dobrze pamietam, takie wybraliscie z mezem imiona? ;-)
Mocno sciskam kciuki, aby Wasze marzenie sie zrealizowalo, no ale w zasadzie najwazniejsze,zeby dzieciaczki byly zdrowe nie plec najwazniejsza.:-) Widze,ze mamy wizyte tego samego dnia. SUPER!!!!
A jak sie czujesz???? Mnie pobolewa brzuch , tak ciagnie. Wczoraj mialam dwa bardzo krotkie ataki bolu jak przed okresem. Dzis ide zbadac plytki krwi i jak powiedzialm mezowi o Twoje becie namawia mnie ,zeby tez sprawdzic "nasza"hihihi

reklama
Do góry