reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
W zasadzie oglądam swoją morfologię i nie do końca wszystko jest super, tylko nie znam się na tym, czemu tak mam, tzn. 1,9% pozostałych WBC a norma jest 3 - 12, no i jeszcze jedno neutrocyty 70,8%, a norma jest 45 - 70. Zna się któraś z Was na tym?
Ps. I poproszę o jakiś fajny film tytuł lub komedię lub bajeczkę.
Ostatnia edycja:
W zasadzie oglądam swoją morfologię i nie do końca wszystko jest super, tylko nie znam się na tym, czemu tak mam, tzn. 1,9% pozostałych WBC a norma jest 3 - 12, no i jeszcze jedno neutrocyty 70,8%, a norma jest 45 - 70. Zna się któraś z Was na tym?
Po tylu lekach co bralas w ogole nie oczekuj ze twoja morfologia bedzie super. Na pewno masz oslabienie organizmu i tyle. Jak ci ja zrobili to na pewno jakis lekarz na to rzucil okiem. Jak ci nic nie powiedzieli to pewnie znaczy ze ok.
Kinga_1
Milagors - dzięki. Na pewno masz rację. Lekarz mówił, że ok wyniki. To ja jestem przewrażliwiona ciut na punkcie odchyleń od normy. Za dużo przypadków poważnych chorób miałam w swojej rodzinie stąd przewrażliwienie.
Zuzia2011
Kinga tak sie ciesze ze udalo sie pobrac az 4 komoreczki - niech cie teraz zapladniaja i dziela no i w poniedzialek wracaja do mamusi na kolejnych prawie 9 miesiecy
Z filmow to jest ich tyle ze ciezko wybrac ostatnio ogladalam "zona na niby" z aniston i sandlerem, "narzeczony mimo woli" z sandra bulock i reynoldsem, a bajki to ja lubie wszystkie disneyowskie
Z filmow to jest ich tyle ze ciezko wybrac ostatnio ogladalam "zona na niby" z aniston i sandlerem, "narzeczony mimo woli" z sandra bulock i reynoldsem, a bajki to ja lubie wszystkie disneyowskie
Kinia ja miałam 7 pęcherzyków, z tego były 4 komórki, jak się okazało tylko dwie były dojrzałe. Dwie zapłodnili, dwie podali, a teraz jest chyba ze mną jedna. To moje pierwsze podejscie do ivf. Mam nadzieję że ostatnie.
Kinga_1
Zuzia2011 - mam nadzieję,że wrócą. Już się nie mogę doczekać tego. A jutro jadę do wroc na akupunkturę. Co by się przygotować do transferu. Chyba mi pomogła w stymulacji ( tak mi się wydaje).
reklama
Kinga_1
SonySony - u mnie jest tak, że po pobraniu od razu sprawdzają co pobrali i podają ilość ocytów oraz ile nasienia jest. Pęcherzyków to miałam 6, a ocytów 4. Ocyty to właśnie te dojrzałe są pęcherzyki.
Ostatnia edycja:
Podziel się: