reklama
Agapl Ja jechałam 350 km 8 dnia po transferze i niedługo czeka mnie powrotna droga...tez sie bardzo martwilam zwłaszcza, że nie czułam sie najlepiej i brzuch jeszcze po punkcji mnie bolał. Ale póki co wszystko jest dobrze
dziewczyny ja tez miałam koszmary i dziwne sny, pisałam o nich wcześniej. To dlatego, że bardzo dużo myślimy o tym wszystkim i potem nam sie śnią głupoty łatwo mi mówić, ale najważniejsze to wyluzowac i myśleć pozytywnie
dziewczyny ja tez miałam koszmary i dziwne sny, pisałam o nich wcześniej. To dlatego, że bardzo dużo myślimy o tym wszystkim i potem nam sie śnią głupoty łatwo mi mówić, ale najważniejsze to wyluzowac i myśleć pozytywnie
Sony czuje ze sie nie udalo bo tego 4-5 dnia bardzo bolał brzuch- miałam skurcze w nocy ( iw yplywala jakas woda, ktora ostatniej nocy przestala) - potem ten bardzo bolący brzuch, ze ruszać się nie mogłam - a teraz pobolewa -ćmi.. raz mam stan podgoraczkowy a raz 36 stopni . no i przeszlam od zapalenia pecherza, opryszczke, telepanie ..i ten bol brzucha wrecz calego.. i to przez jeden tydzien !!
Widzisz ja bym się cieszyła jakby mnie brzuch bolał, bo tak miałam przy pierwszej IUI kiedy się prawie udało. Pamiętam też że miałam biały śluz, bardzo bolało mnie podbrzusze, ale to do takiego stopnia że spodni nie umiałam zapiąć, bo bardziej czułam brzuch. No i piersi bolały i nie mogłam się chwycić za nie.. Teraz nic z tych objawów nie mam. Nic a nic.
pingwinek75
Fanka BB :)
Lawendowy_sen - dziękuję, bardzo zabłądził ten pingwinek u Maszy - dobrze, że wrócił do swoich stron :-) A historia nicka jest prosta - tak mnie nazywała mama w dzieciństwie (podobno jak byłam malutka i zaczęłam chodzić to się tak śmiesznie kiwałam jak pingwinek i już tak zostało ), a jak się tu rejestrowałam wszystkie nicki, które przychodziły mi do głowy, były zajęte - więc pingwinek zapewnia mi trafienie za pierwszym razem, bo mało kto sobie wybiera taki nick
Sony, Wanda - współczuję, naprawdę nieprzyjemne sny, ja też miałam jakiś koszmar którejś nocy, ciekawe, co na to wpływa... Trzymam kciuki za testowanko, jeszcze trochę, ale szybko minie!
Sham - ja miałam też okropne dreszcze po transferze, często było mi zimno, nawet powiedziałam lekarzowi o tym, ale tę informację kompletnie zignorował - i też byłam PEWNA, że się nie udało, zapytaj dziewczyn. A czy się wszystko dobrze udało dowiem się dopiero jutro po południu na usg...
Aga - będzie dobrze, trzymam kciuki
Sony, Wanda - współczuję, naprawdę nieprzyjemne sny, ja też miałam jakiś koszmar którejś nocy, ciekawe, co na to wpływa... Trzymam kciuki za testowanko, jeszcze trochę, ale szybko minie!
Sham - ja miałam też okropne dreszcze po transferze, często było mi zimno, nawet powiedziałam lekarzowi o tym, ale tę informację kompletnie zignorował - i też byłam PEWNA, że się nie udało, zapytaj dziewczyn. A czy się wszystko dobrze udało dowiem się dopiero jutro po południu na usg...
Aga - będzie dobrze, trzymam kciuki
pingwinek75
reklama
martka273
czesc w niedzielne popoludnie!:-)
kolejny dzien leniuchowania.
Zycze testujaczm wysokiej bety,zebyscie nie musialz przechodzic tej hustawki co ja.Bardzo sie boje ze moja "'przygoda z ciaza"' dobiegnie konca, ze np. jutro beta urosnie, a za kolejne 2 dni spadnie.Krwawienie skoczylo sie wczoraj calkiem, wczoraj nie czulam brzucha, dzis troche pobolewa, jak na @, moze organizm uznal,ze @ nie nalezy przerywac....ech....
cos mi sie stalo z klawiatura dziwnego, przestawily sie literki i nie ma niektórych znaków..buuu
a propos snów-mam erotyczne od tygodnia!miesiac ceibatu daje sie we znaki
kawe tez chce!!!!!
kolejny dzien leniuchowania.
Zycze testujaczm wysokiej bety,zebyscie nie musialz przechodzic tej hustawki co ja.Bardzo sie boje ze moja "'przygoda z ciaza"' dobiegnie konca, ze np. jutro beta urosnie, a za kolejne 2 dni spadnie.Krwawienie skoczylo sie wczoraj calkiem, wczoraj nie czulam brzucha, dzis troche pobolewa, jak na @, moze organizm uznal,ze @ nie nalezy przerywac....ech....
cos mi sie stalo z klawiatura dziwnego, przestawily sie literki i nie ma niektórych znaków..buuu
a propos snów-mam erotyczne od tygodnia!miesiac ceibatu daje sie we znaki
kawe tez chce!!!!!
Ostatnia edycja:
Podziel się: