reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka273 - kobieto jesteś w ciąży i tak pozostanie. Brzuch nie musi cały czas boleć. Betka będzie super. Zobaczysz.

Sham - kciuki za Twoją poniedziałkową betkę &&&&&&. Daj znać od razu po co i jak. Niecierpliwie będziemy czekać na wiadomości od Ciebie.

Martka ja też miewam erotyczne sny odkąd mam celibat, czyli też tak miesiąc. Dobrze, że krwawienie ustąpiło, to dobry znak. Jutro ty też idziesz na betę, o której wyniki??
Ależ się wystraszyłam, myślałam że @ przylazła, ale to tylko wyciekająca luteina. Ufff. Zaczyna mnie brzuch boleć jak na @ i jajnik lewy.

Ostatnia edycja:
Pingwinek, nic konkretnego mi nie przychodzi do głowy. Jest jeden sposób na podwyższenie ciśnienia, ale ja osobiście go nie polecam. U mnie w pracy są specjalistki od tej metody.

Dzien dobry moje dobre duszki:)moje kochane wiecie ze sny sa spowodowane tym ze myslimy o czyms ciagle a dodatkowo psychika plata nam figle i doklada swoje 5groszy,ja np ostatnio mialam koszmarny sen snilo mi sie ze bylam w ciazy a moj maz mial druga
rodzine i bral slub z inna kobieta straszne obudzilam sie z sercem w gardle i prawie z placzem absurd ,,,musimy wszystkie pozytywnie myslec i wtedy snic sie beda piekne rozowe bobasy na ktore tak czekamy,milego dnia i pozytywnego nastawienia bedzie dobrze bez wzgledu na etap w jakim sie znajdujecie betki beda wysokie,transferki udane a usg pokazywac bedzie bijace serduszko..albo kilka:)

Chyba znalazłam właśnie kogoś od akupunktury. Czytałam, że dobry jest gościu. W dodatku w moich okolicach, a nie we Wrocławiu. Czekam teraz czy napisze do mnie ( tylko kontakt mailowy jest do niego podany) odnośnie terminu.

Gotadora, jutro Twój Wielki Dzień ;-)
Pamiętaj, że ♥ jestem z Tobą. A od jutra jesteś już w ciąży.

Trzymam kciuki, śpiewam, tańczę i obieram pomarańcze :-D

powodzenia-trzymam-kciuki.jpg

na_nat_geogr-1_cfe204c2b0.jpg

1355950593_yudqg4_600.jpg

-1408272921.jpg

reklama
Do góry