reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sham &&&&&&&& za jutrzejszą betę. O której będziesz miała wyniki?
Ja jutro do pracy idę po urlopie więc troszkę będę was zaniedbywać, ale to tylko troszkę. Jak już pisałam wcześniej, obawiam się bo piersi wcale mnie aż tak nie bolą, a czasami nic nie czuje. Dziś miałam sen, śniło mi się że nad rzeką znalazłam w wózku bliźniaki i zaraz pomyślałam że ktoś je zostawił i już chciałam iść z nimi na policję kiedy przyleciała matka i mówi że tylko na chwilkę je zostawiła. Zaczęłam się z nią kłócić, że jak tak można itp. Potem mi się śniło że znajomi do nas wpadli z dzieckiem i wszyscy leżeliśmy w łóżku w sypialni, a ja ich maleństwo usypiałam. Pamiętam że się bałam, bo jej ciągle mówiłam, że nie potrafię nawet dobrze dzieciaka chwycić.

reklama
Sony wspolczuje nocy i koszmarow...
ja kazdej nocy spac nie moge :/ no ale sama to masz przecież...
Wynik po 14 tej.... jutro, a badanie przed 10 rano
musze byc na czczo??

Sham, pozwole sobie wkleic fragment wypowiedzi naszej kochanej kolezanki, ktora nie tak dawno urodzila blizniaki: Marcikuk,mam nadzieje,ze nie masz mi za zle;-)
"ma bolec, tzn nie musi ale jak boli to nic zlego sie nie dzieje
- Bol bardzo podobny do tego na @ wiem z doswiadczenia, mnie tak bolalo i tez zaczelam panikowac ze nic z tego
- klucie - dobry znak podobno jak sie zarodek zagniezdza to czasem kluje. Mnie klulo z dwoch stron i sie chłopaki zagniezdzil"

:-)

człowiek potrafi się nakręcic :) a wsumie- na penwo do jutra jestem w ciąży !! trzeba się cieszyć !!
chwilą!!

Sham, dziekuje, odpoczywam.Duzo leze ale dzis wracam do domu i czeka mnie podroz 150km. Mam nadzieje,ze babelki nie beda mi miec za zle jak nimi troszka pokolysa ;-)
Sony, tez mialam dziwne sny i co sie obudzilam, to mysli koncentrowaly sie na moich babelkach.
Zastanawiam sie c one tam moga porabiac i ,czy dzis sa juz wieksze, czy dobrze sie roziwjaja????:sorry2: Jutro pewnie zadzwonia z labo. Jestem nastawiona na najgorsze bo embriolog nie byl zbyt zachwycony pozostalymi zarodeczkami.:-(

Agapl ja się bardzo stresowałam po punkcji właśnie co mi embriolog powie, jak do dziś to chyba to było największe zmartwienie. Jak usłyszysz co i jak to będziesz spokojna. Ja niestety nie miałam nic do mrożenia i od razu mi to powiedziano.
Sham jutro twój wielki dzień, robisz też progesteron??

agapl już wczoraj miałam pisac :) ja od razu po transferze jechałam 120 km - ale efektu nie znam u siebie, pomysl sobie że bedziesz nimi kołysać :) jak w kołysce

Dzien dobry,

chyba wszystkie przechodzimy to samo...
Mi sie dzisiaj snilo, ze bylam zbadac bete, ale o tym mi ktos opowiadal, tak jak by to dotyczylo innej osoby, chociaz ja wiedzialam, ze mowi o mnie. A na przeciwko siedzial taki dwuletni chlopczyk i probowalam mu robic aparatem zdjecia, ale ta osoba obok mnie powiedziala, ze jeszcze nie wolno mu robic zdjec, bo jeszcze go nie ma...
obudzilam sie o siodmej i od razu obudzilam narzeczonego i zapytalam:
- ale One tam caly czas sa, prawda?
Powiedzial, ze sa i zasnelam.

Moze dobrze, ze jutro do pracy wracam, moze bede nia tak zmeczona ze bede spala mocno.

Musimy wierzyc, bo to dodaje sil i ma moc sprawcza. Na wiedze przyjdzie czas.
Twoj jutro, Sham - trzymam kciuki &&&&
Gotadora - to juz jutro zabierasz dzieci do domu? Kochana od jutra juz bedzie wszystko dobrze, przeswietnie wrecz &&&&

Milego dnia wszystkim!

reklama
Sony miałam robić progesteron ale... niestety to już mój nie pierwszy transfer i czuje ze jednak się nie udało. dlatego nie będę robić. jeśli wyjdzie beta pozytywna to od razu odbierając wynik mogę zrobić

Do góry