reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Doczytalam Was do konca, no i sie poryczalam. Chyba hormony albo cooo:szok:

DZIEKUJE Wam Dziewczynki,za wsparcie, trzymanie kciukow,pzesylanie pozytywnych fluidkow, wirusow cazowych i wiare w moje powodzenie. :-)
KOCHANE WY MOJE, DZIEKUJE!!!!

Teraz zmieniam nastawienie i ide wzorem Dziewczyn, ktore mialy nie tak dawno transfer:

JESTEM W CIAZY!!!!! :-)

reklama
agapl masz maluszki wbrzuchu!!!super!:)to teraz trzeba spowolnić i nie mysleć (powiedziała ta, co niby nie myślała, hehehe)
tequilka jak tam komóreczki ?
sony krwawienie prawie się skończyło.Nawt brzuch mnie żadziej i słabiej boli, co mnie oczywiście martwi, bo też wolę "coś czuć",że się coś tam dzieje.Jak pochodzę trochę, to go czuję.Byle do poniedziałku!marzy mi się w końcu jakaś konkretna beta, bo tej huśtawki nie zniosę....

Agapl to bardzo dobre nastawienie :) i prawda- jesteś w ciąży i tak już zostanie :) niech maluszki wgryzają sie w brzuszek mamusi :)

Sony co do norm progesteronu to zależy tez od jednostek. U mnie wyglada to tak:
I trymestr 2,8-147,3 ng/ml
II trymestr 22,5-95,3
III trymestr 27,9-242,5
ja w 8 dpt miałam 93,4 tak więc dobry.

juz sie nie mogę doczekać kolejnych pozytywnych wyników u Was dziewczynki, trzymam kciuki !!!

gotadora to w poniedziałek zwarta grupa &&&&

A jakie są Twoje doświadczenia z akupunkturą? Czujesz się po tym zrelaksowana? Mnie zawsze kusiło, ale jakoś się boję...

Mikimo,&&&&&&&&&&&&&& za Twoja bete ale na 100% pieknie urosla :tak::-)

Misia, wracaj szybko do zdrowia i do domu bo nie ma to jak u siebie.
W szpitalu zawsze sie czlowiek naoglada i naslucha a poza tym nie ma to jak wlasne lozeczko :-)

Hej dziewczęta. Pewnie myślicie, że zapadłam w sen zimowy, bo 10:00 była już jakiś czas temu. Nic bardziej mylnego.
Ale ja na nogach już od 8:00 i od 8:00 gorąca linia z dziewczynami z pracy. Humor mam zrąbany na cały weekend.

Ale za to Wam życzę milutkiego weekendu.
Słodziutkiej soboty :-D :-) :-D Madzialenak, a maliny też masz??? :-D

stylowi_pl_kuchnia_tort-walentynkowy-czekoladowy-malinowy-z-bita-smie_2896478.jpg

reklama
gotadora też zaszalałam z akupunkturą 20 minut przed i po transferze, ale nie powiem,żeby mnie to wyciszyło czy uspokoiło.Ale może wpłynęło na lepsze ukrwienie macicy?to są taki delikatne ingerencje,że pewnie potrzebna by była cała seria przed transferem.Ale wiadomo, mam świadomość,że zrobiłam coś,żeby sobie pomóc.Powodzenia:)

Do góry