reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

gotadora to w poniedziałek zwarta grupa &&&&

A jakie są Twoje doświadczenia z akupunkturą? Czujesz się po tym zrelaksowana? Mnie zawsze kusiło, ale jakoś się boję...

miałam tylko raz - w dniu rozpoczęcia stymulacji, to nie boli, może ciut ciut jak igiełki są wbijane, ale to tak jak nic. Nie wiem czy to za sprawą akupunktury, czy moja wyobraźnia, ale tego dnia i potem kolejne czułam się bardzo dobrze, byłam bardzo radosna. Miało to pomóc na stymulacje, na moje pęcherzyki, faktycznie urosło ich sporo, a estradiol to już w ogóle :-) - ja akupunkturę polecam - Marcysiowa również miała i również poleca :-) ona i jej dwa bąbelki :-)

reklama
Agapl, hurraaaa!!! Jesteś w ciąży!!! Odpoczywaj teraz i pozdrów ode mnie swoje Maleństwa :-D

Misia, biedactwo. Mam nadzieję, że szybciutko wypiszą Cię z tego szpitala i będziesz w domku dochodziła do zdrowia.
Dbaj o siebie i się nie daj przeciwnościom losu :-D Wszystko będzie dobrze.

Gotadora, a za poniedziałek kciuki trzymam mocno, najmocniej, jak tylko się da, do tego kocie tańce-połamańce,
może i indiańskie, śpiewy, muzyczki i co tylko sobie jeszcze zażyczysz :-D ;-) :-) :tak:

TeQuilla, i jak przetrwałaś punkcję? To nic strasznego, prawda?

Teraz idac sladem Kingi obejrze sobie jakas bajke ;-) one mnie bardzo wyciszaly, gdy ostatnio ogladalam z moim chrzesniakiem :tak:

anna powiedz mi proszę, jak zamontowałaś ten śliczny suwaczek??? Też bym chyba taki chciała :sorry:

jak klikniesz na ten mój suwaczek to przekieruje Cię na stronę suwaczki.com Wybierasz jaki rodzaj ma to być suwaczek (termin porodu i ciąża). Potem wybierasz tło, znacznik, wpisujesz datę ostatniej miesiączki, a potem klikasz generuj kod suwaczka (czy coś takiego). Potem musisz skopiować pierwszy kod i wkleić go do sygnatury.

Ostatnia edycja:
anna dziękuję Ci bardzo!!! Mam jeszcze jedno pytanie, wiem, że głupie, ale naprawdę nie wiem. Bo ja ostatnią miesiączkę miałam... w sierpniu. Od tego czasu byłam na lekach na endo a potem od razu IVF. Wystarczy, że od punkcji odejmę 14 dni i będzie ok???

reklama
Ja od punkcji odjełam 15 dni, bo mam też fajny program do obliczania wieku dziecka i terminu porodu. Na tej podstawie okreslilam, ze ja mam termin na 08.10.2013 więc żeby było dobrze musiałam odjąć 15 dni.

Ten program:
www.dziecko.haczewski.pl
wszystko ci pięknie liczy, nawet pokazuje znak zodiaku dziecka:)

Ostatnia edycja:
Do góry