reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martka gratuluje bety :) wynik podobny do mojego pierwszego. Trzymam kciuki, żeby drugi był dużo wyższy:)

Ja się nareszcie doczekałam wyniku. Ostatnia godzina to myślałam, ze zwariuje........ Mój wynik 11 dpt - 45.51 :) zaczynam wierzyć :)

Ostatnia edycja:
reklama
domat skoro urodziny wczoraj Twe były to spełnienia tego najwiekszego marzenia !! :) i dużo spokoju !!
Anna piekna beta:D gratuluje
Sony ale ja mialam pdoane 4 dniowe zardki wiec pownny sie wczesniej zagniezdzic

Dziewczyny jakie macie zdanie??
bo wedlug mnie tego 9 dnia juz jakakolwiek pozytywna beta powinna wyjść...

Ostatnia edycja:
Anna - brawo! swietnie Ci idze ta ciaza!
Domat - sposnione: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Zadam Wam idiotyczne pytanie, ale to wlasnie stad sie wzial spadek mojej wiary - czy w czasie oczekiwan na test miewalyscie sny ze sie nie udalo... Wiem, ze sen nic nie znaczy, ze po porstu moja biedna glowa ciagle przerabia ten temat, ale mi sie dzisiaj tak snilo...

Domat to w takim razie spóźnione, ale za to niesamowicie szczere: Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń to przede wszystkim i oczywiście zdrówka!

Hola a może ten wynik to w innych jednostkach...

Anna super wiadomość!!! Gratulacje :-):-):-)

Ale produkujecie ;-)
Wanda_dd odsuń wszystkie głupie myśli. Tylko pozytywy się teraz powinnydl aCiebie liczyć
Martka, anna gratuluję dodatnich betek. To oznacza, że coś się ruszyło, i teraz musi zostać już na najbliższe 9 miesięcy. Życzę ładnych przyrostów
teQuila - ja jestem przed całą procedurą, ale już naczytałam się o hiperce i boje się tego. zresztą jak każdej głupotce wyczytanej w necie ;-) dobrze, że masz dobrą lekarkę, której możesz zaufać. na pewno proponuje rozwiązania najlepsze dla Ciebie, takie, dzięki któremu komóreczki zostanie z tobą
darii jeśli mogę się zapytać,w jakim momencie jesteś teraz? przed stymulacją, tak?
Oskaa &&&&

Ehh, jeszcze się nie łąpię co i jak :tak:
Ale fajnie, że w lutym tyle plusików się posypie!!!!!:-D

Wanda ja mam kosmary
3 dni temu śniło mi się że udało sie , a teraz mam jakieś ksozmary i sie budze w nocy
dzisiaj telepało mnie z zimna i brzuch ogromnie bolal - o matko jedyna a jak to byl skurcz :(

Anna - brawo! swietnie Ci idze ta ciaza!
Domat - sposnione: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Zadam Wam idiotyczne pytanie, ale to wlasnie stad sie wzial spadek mojej wiary - czy w czasie oczekiwan na test miewalyscie sny ze sie nie udalo... Wiem, ze sen nic nie znaczy, ze po porstu moja biedna glowa ciagle przerabia ten temat, ale mi sie dzisiaj tak snilo...

wanda mnie w dniu mojego pierwszego testu obudzil o 4 godzinie koszmar.... Śniło mi się ze odbierając wyniki badań na kartce była informacja, ze nie powinnam podchodzić do procedury bo mam raka... Po jakimś czasie okazało się, ze to nie moje wyniki, więc poszłam po moje i dostałam bardzo duzo kartek z wieloma cyframi i nie mogłam znaleść wyniku... Potem się obudzilam i już nie mogłam zasnąć.
Nic się nie martw i nie stresuj:) pozytywne nastawienie jest najważniejsze!!!

reklama
Cóż to się dzisiaj dzieje!

Anna, Martka wielkie gratulacje!!!!!!!! I kciukasy za dalsze bety!

Sony jak samopoczucie??? Pewnie już ciężko wytrzymac!

Wanda
a Ty kiedy testujesz???

domat
jak samopoczucie po transferze???

gotadora, agapl
i jak???

TeQila Nie martw się na zapas Kochana, ale też nie lekceważ tego zagrożenia! Wiem co czujesz. U mnie zaraz po punkcji wywiązała się hiperka i do końca nie wiedziałam czy podadzą zarodki. Na dodatek uparłam się na 2... ale do dnia transferu jajniki zmalały, płynu już nie było więc dostałam zielone światło...
no i niestety wczoraj wylądowałam na Izbie z brzuchem jak balon. Czuję się fatalnie, a podobno postać łagodna. Dali mi kroplówkę i puścili mnie do domu i kazali przyjechać jutro. Mam dużo leżeć. Podobno ciąży to nie zagraża, ale ja umieram teraz ze strachu

Napisz jaki masz poziom Estradiolu to może to jakoś porównamy. U mnie było 17 pęcherzyków i E w dniu Ovitrell pod 3000. A wiem, że niektóre Dziewczyny mają dużo więcej. Trzymam kciuki, żeby wszytsko się ułożyło! Zresztą tak jak Miliaa pisała: z mrozaków też piękne dzieciaki!!!

Witam też wszytstkie nowe Dziewczyny!!!! Mimo że sama jeszcze się czuję jak 'świeżaczek" :-D

Muszę dwa dni czytania nadrobić! A tu tyle stron !!!

Ostatnia edycja:
Do góry