reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kurcze nie było mnie tylko chwileczkę (czas na zastrzyki i karmienie kotów):-)a tu takie dobre wieści
gratuluję martka napewno jestes w ciąży i teraz bedzie piękny przyrost bety
DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKIE POSTY TROSZKĘ MI LEPIEJ NIE WIEM CO BYM BEZ WAS ZROBIŁA DZIĘKUJĘ MOJE WIRTUALNE POCIESZYCIELKI :)

Czesc dziewczyny:). Martka gratulacje.beta ruszyla wiec midi byc ok.trzymam kciuki za ladny przyrost:)&&&&&&.mam pytanie,wiem ze juz o gym byla mowa ale nie umiem znalezc. Jakie jest najlepsze ft4 do ivt? jesli ktoras pamieta to prosze o info.

Domat bardzo dobrze, że do dr zadzwoniłaś :) teraz bez wyrzutów sumienia bierz no-spę, żeby Tobie i maluszkowi było dobrze! Bądź dobrej myśli :tak: Masz tyle przychylnych ludzi obok siebie, którzy Cię wspierają (oprócz nas tu na forum, bo my też zaciskamy kciuki i kibicujemy z całych sił). Ja doskonale wiem, że jest to bardzo ważne, ja też mam taką samą rodzinę i wiem jak to jest... o każdy wynik badania się pytają i przeżywają. Kruszynka będzie miała wspaniałe życie i dostanie nieograniczoną ilość miłości od tyyyylu osób. Domat kochana będzie dobrze!!! Odpoczywaj sobie kiedy tylko możesz, bo na to sobie zasłużyłaś... Trzymam kciuki z całych sił... A kiedy masz pierwsze testowanko?

Martusia dzwoniłaś już do doktorka?? Jak nie to dzwoń. Mnie zaraz kazali dzwonić albo smsa kazali wysłać. Chodzisz do dr Mer??
Właśnie wyliczyłam moje koszty na IMSI. No i od przeniesienia do nowej kliniki wydałam 7 565,63 zł + 3000 zł dofinansowanie z fundacji. W tej cenie policzyłam wszystko oprócz paliwa, nawet plastry na brzuszek po transferze:-)

ale nas dużo do testowania, lekarz mówił abym testowała 5-6 luty
ale ja 5 mam imieniny i swtierdziłam ze beta i tak wyjdzie 4 lutego więc będzie wiadomo czy mozna będzie winka się napić tego 5 lutego...
będę miała juz to za sobą

reklama
Do góry