reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Chicka, nie ma reguly. Mnie lekarka mowila,ze @ moze byc obfita a u mnie byla albo normalna, albo jak ostatnio trwala tylko 2 dni.

reklama
Chicka, wiem Kochana,ze boli. :-( Zobaczysz jednak,ze po wylanych lzach przyjdzie kolejna sila do walki o nasze szczescie. Jesetsmy twarde i po takim uderzeniu szybko wstajemy na nogi.Nasze pragnienie jest tak silne,ze dodaje nam energi , o ktorej nawet nie mamy pojecia,ze gdzies tam ciagle ona w nas jest. :tak:

Agapl13 dzięki za miłe słowa:-) wracam zaraz do pracy także też będzie inaczej bo nie będę tyle myślała, bo nie będę miała na to czasu.

Cześć dziewczynki:tak:. Coraz więcej nas jak widzę,w kupie zawsze raźniej;-).

Chicka, TeQuila, Mikino witam serdecznie i zyczę powodzenia w starankach, a Tobie Mikino gratuluję serdecznie II kreseczek i trzymam kciuki za betę:happy: .
Gotadora ogramniaste kciukasy za Twoje pęchęrzyki♥&&&&&&&&&&&&&&&&♥!!!!
Aduś czekam z niecierpliwością na twoją betę ale i tak wiem że będzie wysoka:-).
Sony trzymam kciuki zeby piatek był pierwszym dniem najszcześliwszego okresu w twoim życiu&&&&&&&&&&.
Wanda a jak Twoje maluszki?, kiedy transfer?
Lawendowy nie tylko Ty tak wcześnie wstajesz:-p. Ja niestety jestem lepsza o 30 min:sorry:. Na szczęście jeszcze tylko jutro a sobotę.... i tak mnie pewnie mój łobuziak ściagnie z łóżka o "normalnej" porze:-). jak Twoje zdrówko? wygoniłaś już wszystkie zarazki?.
Radosnego wieczoru :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, Aduś bardzo dziękuje Wam za wsparcie i trzymane kciuki.
Bardzo przeprasza, ale na razie nie ma siły wchodzić na forum. Cały czas czeka na wiadomość od lekarza.

Hola, to faktycznie jesteś lepsza z tym wstawaniem :-D
Już myślałam, że przegnałam choróbsko, ale to tylko pozory. Gorączka dała o sobie znać. No co za cholerstwo, nie można o nim zapomnieć ani na chwilę.

Lawendowy kup sobie może propolis i łykaj przez jakiś czas. on podobno działa przeciwzapalnie, wzmacniająco i ogólnie dobrze na organizm. może warto sprobować, bo Ty przeciez ciągle jestes narazona na różne wirusy które dzieciaki przynoszą.

reklama
Hola, już dzisiaj się śmiałam do Madzialenak, że jak nie wszy, to jelitówka, a jak nie jelitówka, to przeziębienia, grypy
i anginy. Ciekawe na co jeszcze będzie sezon?!

Hola, na razie wypatruję męża Gotadory, który miał nam przywieść miód Hanuka. Ale chyba moja lornetka się zepsuła :-)
A tak serio, to pije tran firmy Lysi, podobno ma największą zawartość tranu w tranie, do tego Vita Bueelecithine.

Do góry