reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ADUŚ!!!
At 14 DPO, 17-119 mIU/ml.
* At 15 DPO, 17-147 mIU/ml.
* At 16 DPO, 33-223 mIU/ml.
* At 17 DPO, 17-429 mIU/ml.
* At 18 DPO, 70-758 mIU/ml.
* At 19 DPO, 111-514 mIU/ml.
* At 20 DPO, 135-1690 mIU/ml.
* At 21 DPO, 324-4130 mIU/ml.
* At 22 DPO, 185-3279 mIU/ml.
* At 23 DPO, 506-4660 mIU/ml.
* At 24 DPO, 540-10,000 mIU/ml.
BETA HCG od owulacji, a Ty
do dni po transferze, dodaj tyle ilu dniowy był zarodek, więc wychodzi, że po 9 dniach od TRANSFERU 5 dniowego zarodka powinna być BETA HCG od 17 w górę, a Ty chyba jeszcze 9 dni po transferze nie jesteś, a masz prawie 10!!!!!

Adus - ja tez trzymam kciuki caly czas. beta jest! a ze nie maksymalna, to przeciez o niczym nie swiadczy. Moze wolniej rosnie po prostu...

U mnie troche gorzej: dwa dni temu bylo 9 pecherzykow, a dzisiaj widac ze ruszylo do przodu tylko 5... malo, prawda? dzisiaj pan doktor dal mi cztery z minusem. Jadac do pracy juz to przeryczalam, teraz musze wierzyc w te male pecherzyki, kto ma w nie wierzyc jak nie ja? w pn kolejna wizyta...

Adus, caly czas mysle o Tobie i o tym ze ta beta rosnie i rosnie...

Wanda może ta 5 to rzeczywiście nie za wiele, ale po co Ci więcej skoro ten jeden jedyny jest najważniejszy, nie liczy się ilość tylko jakość. Ja miałam za to dużo pęcherzyków i co z tego jeśli tylko 6 mi pobrali a z nich tylko 4 były pełnowartościowe a z nich 3 zarodki, też niewiele a w brzusiu rośnie mi mały szkrab. Głowa do góry, pierś do przodu, będzie dobrze.

Aduś - ja wierzę, że dołączysz do nas :-) Mi gin mówił, że przy pięciodniowych maluchach najwcześniej betka w 9dpt - żeby właśnie był 14 dpo. Ja miałam dopiero plamienie implantacyjne w 7 dpt. Maluchy dalej wysyłają ciążowe kopniaki :tak:

Aduś kochanie 9 to dobry wynik! Nic się nie stresuj! Główka do góry! Bardzo mocno trzymam kciuki!

Ja wróciłam z kliniki z dwójką bąbelków, oba dobrej jakości: 8A i 11A :) na dodatek wszystkie zarodki mogłam oglądnąć a tą dwójkę co mam w brzuszku dostałam na zdjęciu :) teraz muszę poczekać do pierwszej weryfikacji do 26 stycznia... może już coś będzie wiadomo :laugh2:

reklama
Do góry