reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Aduś - fakt dam ci w końcu klapsa. Pani dr powiedziała, że jest ciąża? Powiedziała. To jaki zły sen? To ja też poproszę złe sny o ciąży. Zobaczysz, że jak sprawdzisz betkę kolejny razy to wzrośnie Ci dużo. Jesteś w ciąży kobieto ! I koniec kropka :tak:

Oskaa - proponuję herbatkę z soczkiem z malin plus do tego imbir (ale korzeń) plus goździki plus pomarańcza, cytrynka w małej ilości też byłaby dobra. Nie podrażnia aż tak, a witaminka C naturalna byłaby. Nie dość, że ta opcja co wyżej to jest pychotka. To jeszcze witaminki są na przeziębienie.

Wandaa - kobietko. Nie martw się. Ja miałam tylko jednego. No i ten jest zapłodnił się. No i prawie się udało, bo byłam z nim w ciąży, krótko, ale zawsze ( miałam betkę). Nie musisz mieć wiele. Oby były dobrej jakości. Za co mocno trzymam kciuki &&&&&&&

Anna _ - to trzymam kciuki za wgryzanie maluszków teraz &&&&&&& Oby zostały z mamusią do końca 9 m-cy.

reklama
Aduś ja wierze,że się udało, beta na pewno urośnie, a w poniedziałek będziesz skakać z radości :tak:

Anna trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maluszki &&&&

Adus ,jeszcze nie czas na zmartwianie sie, jest progres i to jest najwazniejsze, nie poddawaj sie bo bedzie sukces tym razem! anna ​teraz niech dzieciaki sie sadowia:) gratuluje!

Adus - Jestes w ciazy i maluch sie zagniezdza. Odpocznij sobie kochana, dzielna Mamo.
Nie wiem czy jestes blondynka czy brunetka, ale wybierz sobie ktroras z tych mamusiek i zobacz w niej siebie: mama1.jpgmama2.jpg

Oskaa - a Ty mozesz aspiryne? Bo na mojej kartce stymulacyjnej jest napisane: od momentu rozpoczecia terapii nie wolno zazywac aspiryny.
Nie wiem dlaczego, ale tak mi powiedzieli w klinice.
Niech zdrowie wraca do Ciebie. Na szczescie jest weekend, wiec mozesz w domu pod kocem sie kurowac.

Kinga - dziekuje Ci bardzo za slowa otuchy. Zbieram wszystkie dobre slowa i sprobuje nimi wypelnic glowe, zeby nie bylo w niej miejsca na moje czarne mysli.
Trzymam kciuki za Twoje starania i kolejne podejscie - niech szybko sie zacznie, a potem trwa okraglutkie 9 miesiecy.

Aduś, a nie mówiłam?! Ale Ty jak zwykle nie chcesz mnie słuchać :-)
Ja już po cichu Ci pogratulowałam, a za parę dni będą gratulacje z fanfarami.
Odpoczywaj ile się da i błagam Cię nie trać nadziei i nie uprawiaj czarnowidztwa, bo to szkodzi Maleństwu.
Buziaki.

reklama
Do góry