reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ADUŚ!!!
At 14 DPO, 17-119 mIU/ml.
* At 15 DPO, 17-147 mIU/ml.
* At 16 DPO, 33-223 mIU/ml.
* At 17 DPO, 17-429 mIU/ml.
* At 18 DPO, 70-758 mIU/ml.
* At 19 DPO, 111-514 mIU/ml.
* At 20 DPO, 135-1690 mIU/ml.
* At 21 DPO, 324-4130 mIU/ml.
* At 22 DPO, 185-3279 mIU/ml.
* At 23 DPO, 506-4660 mIU/ml.
* At 24 DPO, 540-10,000 mIU/ml.
BETA HCG od owulacji, a Ty
do dni po transferze, dodaj tyle ilu dniowy był zarodek, więc wychodzi, że po 9 dniach od TRANSFERU 5 dniowego zarodka powinna być BETA HCG od 17 w górę, a Ty chyba jeszcze 9 dni po transferze nie jesteś, a masz prawie 10!!!!!

Adus - ja tez trzymam kciuki caly czas. beta jest! a ze nie maksymalna, to przeciez o niczym nie swiadczy. Moze wolniej rosnie po prostu...

U mnie troche gorzej: dwa dni temu bylo 9 pecherzykow, a dzisiaj widac ze ruszylo do przodu tylko 5... malo, prawda? dzisiaj pan doktor dal mi cztery z minusem. Jadac do pracy juz to przeryczalam, teraz musze wierzyc w te male pecherzyki, kto ma w nie wierzyc jak nie ja? w pn kolejna wizyta...

Adus, caly czas mysle o Tobie i o tym ze ta beta rosnie i rosnie...

Wanda może ta 5 to rzeczywiście nie za wiele, ale po co Ci więcej skoro ten jeden jedyny jest najważniejszy, nie liczy się ilość tylko jakość. Ja miałam za to dużo pęcherzyków i co z tego jeśli tylko 6 mi pobrali a z nich tylko 4 były pełnowartościowe a z nich 3 zarodki, też niewiele a w brzusiu rośnie mi mały szkrab. Głowa do góry, pierś do przodu, będzie dobrze.

Aduś - ja wierzę, że dołączysz do nas :-) Mi gin mówił, że przy pięciodniowych maluchach najwcześniej betka w 9dpt - żeby właśnie był 14 dpo. Ja miałam dopiero plamienie implantacyjne w 7 dpt. Maluchy dalej wysyłają ciążowe kopniaki :tak:

Aduś kochanie 9 to dobry wynik! Nic się nie stresuj! Główka do góry! Bardzo mocno trzymam kciuki!

Ja wróciłam z kliniki z dwójką bąbelków, oba dobrej jakości: 8A i 11A :) na dodatek wszystkie zarodki mogłam oglądnąć a tą dwójkę co mam w brzuszku dostałam na zdjęciu :) teraz muszę poczekać do pierwszej weryfikacji do 26 stycznia... może już coś będzie wiadomo :laugh2:

reklama
Do góry