reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej laseczki dzis w nocy ulatnial nam sie gaz dobrze ze sie obudzilam o 3 w nocy ale do rana juz oka nie zmrużyłam masakra dzis bedzie emek sprawdzal co poszło nie tak masakra jeszcze smierdziw domu

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) jesteście wielkie! :)
Ja się trochę uspokoiłam, bo rozmawiałam dziś z embriologiem. Okazalo się, że miałam tylko 9 dojrzałych komórek, tak więc 6 zarodków to w tej sytuacji dobry wynik. Poza tym wszystkie zostały zapłodnione świeżym nasieniem :) Ostatnie badania mojego meża wykazały brak plemników, więc była opcja wykorzystania 5 letnich mrożonych plemników, czyli gorszych, a jednak znalazły się jakieś świeżuchne :) Dziś nadal jest 6 ładnych zarodków i dalej się dzielą. Jutro transfer o 13.20 :)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) jesteście wielkie! :)
Ja się trochę uspokoiłam, bo rozmawiałam dziś z embriologiem. Okazalo się, że miałam tylko 9 dojrzałych komórek, tak więc 6 zarodków to w tej sytuacji dobry wynik. Poza tym wszystkie zostały zapłodnione świeżym nasieniem :) Ostatnie badania mojego meża wykazały brak plemników, więc była opcja wykorzystania 5 letnich mrożonych plemników, czyli gorszych, a jednak znalazły się jakieś świeżuchne :) Dziś nadal jest 6 ładnych zarodków i dalej się dzielą. Jutro transfer o 13.20 :)

Dzien dobry wszystkim,

Agapl - skomplikowana jest tam moja rozpiska lekowa, codziennie musze zagladac do sciagi od pielegniarki. Nie wiem, czy ta moja klinika tak zawsze przypisuje czy to moj przypadek... ale grunt ze dziala i oby dzialalo dalej.
Ja na szczescie mam pod klinika apteke wspolpracujaca, i nawet jak jakiego leku nie ma to panie farmaceutki dzwonia do lekarza i uzgaaniaja co zamiast tego mi dac.

Darii - dziekuje i sama sie zdziwilam, ze moje jajniki takie zuchy. Powodzenia w klinice i niech to bedzie prosta i krotka droga do szczescia!

Gotadora - powodzenia w klinice!

Madzialenak - trzymam kciuki zeby juz nie bylo powodow do zmartwien - przynajmniej wiekszych, bo male beda zawsze. Trzymaj sie Mamusiu!

Kwiatuszq - o rany! Ktos nad Wami czuwa!

Anna –trzymam kciuki za transfer! Ale 9 to malo? Ja sie juz ucieszylam ze mam 9 pecherzykow, a Ty piszesz ze mialas tylko 9 dojrzalych komorek...

milego dnia

Hej, jestem tu od niedawna. Miałabym taką prośbę, jakby ktoś już z doświadczonych osób :) mógłby wypunktować co powinno się zrobić, żeby zostać dawcą jajeczek? Byłabym bardzo zobowiązana za w/w informacje.

reklama
Do góry