reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anna –trzymam kciuki za transfer! Ale 9 to malo? Ja sie juz ucieszylam ze mam 9 pecherzykow, a Ty piszesz ze mialas tylko 9 dojrzalych komorek...

milego dnia

Ja na podstawie swojego doświadczenia się wypowiadam. Poprzednio miałam 25 pobranych i 22 dojrzałych. Tym razem 14 pobranych z czego tylko 9 dojrzałych. Prawie połowa była niedojrzała. Z nikim się nie porównuje! Ale chyba mogę być zdziwiona taką zmianą jakości komórek.
Pozdrawiam :)

reklama
Anna - 25! To jest mistrzostwo! No to faktycznie z takim rekoredem to 9 staje sie tylko 9. Teraz na pewno masz 6, tez mistrzowskich, ale pod wzgledem rozwijania sie przez 9 miesiecy - i tego Co zycze i juz sie ta moja 9 nie martwie!
dzieki!

Dziewczyny, byłam dziś w klinice, nie mam jednak hiperki, to było przejściowe osłabienie. Wynik bety na 8dpt to 1, więc spadam na koniec naszej kolejeczki do brzuszka ;(

CZEŚĆ KOBITKI.dawno mnie nie było ale śledziłam wasze posty i trzymam za was kochane kciukasy&&&dziś byłam na wizycie u ginekol zrobił mi badania i usg a że jestem 2 tygodnie po@ to lekarz widział piękne pęcherzyki,endo też ok,jeszcze mam mieć zrobioną drożność i za miesiąc zrobić badania hormonów,ale powiedział że u mnie wszystko ok:szok:. pytał się mnie jaką klinike wybrałam powiedziałam więc że novum w wawie,ale zaproponował mi klinikę w białymstoku,ponieważ mówił że szefem kliniki jest jego kolega i jest bardzo dobry(nazwiska zapomn) chciałabym się od was kobitki dowiedzieć czy któraś z was chodzi może tam i czy może mi coś o niej napisać,wiem tylko że jest o wiele tańsza niż novum chociaż cena dla mnie nie gra roli,pozdrawiam dziewczynki...........

Pingwinek, może jeszcze nic straconego? Co powiedział Ci lekarz? Ja dla pewności zrobiłabym kolejne badanie w 12dpt.
Niestety, z przykrością muszę stwierdzić, że nie jesteś ostatnia w kolejce. Ostatnia jestem ja.

Ostatnia edycja:
reklama
Pingwinku, ty jestes 8dpt dwu dniowych prawda? blastocysta implantuje sie w ciągu 48 h, i dopiero po 48 h od implantacji b-hcg zaczyna byc wykrywalna we krwi więc to tak jakby to był twój 5dpt blastocyst więc jak najbardziej jest mozliwe że b-hcg nie jest jeszcze wykrywalna we krwi.. dlatego w Invicta przy blastkach to druga werka pokazuje bhcg i jest ona w 6dpt, czyli zarówno u mnie jak i u Ciebie jutro.. Naprawde nic straconego..
Ja dziś wreszcie w pracy i chyba mi to pomoglo , mniej myslenia, wiecej dobrego humoru, za to wszyscy dookola patrza na mnie bo ja nigdy bez powodu nie biore urlopu, jak nie mam M albo jak nie lece do niego.
A moje samopoczucie dzis sie zdecydowanie pogorszyo, kłucia w biodrach i piersiach :-( i ogólnie myslalam dzis ze mam nawrót hiperki ale to pewnie z przejęcia jutrem :-:)dry::confused:
Musze juz to mniec za sobą bo zwaaaaariuje :eek:

Do góry