reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, a jak się czujesz? Rozumiem, że przeziębienie sobie poszło na dobre?!
Szkoda, że się z nami nie zobaczysz:-( Ale rozumiem Cię doskonale i Maleństwo jest teraz najważniejsze.
Szkoda, że się z nami nie zobaczysz:-( Ale rozumiem Cię doskonale i Maleństwo jest teraz najważniejsze.
pingwinek75
Kochane jesteście, dziękuję - ech, nie wiem, czy napędza ciąża, czy hiperka jest samoistnie - zobaczymy, co jutro powie hcg, choć pewnie na miarodajny wynik dużo za wcześnie.
Wybaczcie, że dziś tak tylko o sobie i nie odpisuję każdej z osobna, wiele rzeczy na forum mnie ucieszyło, chętnie bym skomentowała imiennie, powiedziała, że trzymam mocno kciuki i bardzo się cieszę za Wasze rozpoczęte procedury, ale jestem bardzo osłabiona i muszę zrobić dziś jeszcze jedno zlecenie, więc zrobię to wyjątkowo gremialnie - TRZYMAM ZA WAS KCIUKI KOCHANE I ŻYCZĘ ŚLICZNYCH WRZEŚNIOWO-LISTOPADOWYCH BOBASKÓW
Wybaczcie, że dziś tak tylko o sobie i nie odpisuję każdej z osobna, wiele rzeczy na forum mnie ucieszyło, chętnie bym skomentowała imiennie, powiedziała, że trzymam mocno kciuki i bardzo się cieszę za Wasze rozpoczęte procedury, ale jestem bardzo osłabiona i muszę zrobić dziś jeszcze jedno zlecenie, więc zrobię to wyjątkowo gremialnie - TRZYMAM ZA WAS KCIUKI KOCHANE I ŻYCZĘ ŚLICZNYCH WRZEŚNIOWO-LISTOPADOWYCH BOBASKÓW
Ostatnia edycja:
Aduś16
Kiwisia, Madzielanek b. dziekuje za wiruski...
Ja slabe OHSS mialam zaraz po punkcji, a po dostinexie przeszlo i teraz nie mam zadnych nawrotow OHSS, gdyby byla ciąza pewnie by wróciły :--( Mam za to napady płaczu ... chyba zasne i obudze sie w piątek, Kazdy następny raz jest coraz trudniejszy kochane i nie wiele da sie z tym zrobic
Ja slabe OHSS mialam zaraz po punkcji, a po dostinexie przeszlo i teraz nie mam zadnych nawrotow OHSS, gdyby byla ciąza pewnie by wróciły :--( Mam za to napady płaczu ... chyba zasne i obudze sie w piątek, Kazdy następny raz jest coraz trudniejszy kochane i nie wiele da sie z tym zrobic
Sony - bo u mnie sie chyba tego pcos wystraszyl doktor i tak mi to poskladal i fakt, miesznka to jest, bo glowa mi czasami od tego peka.
Madzialenak - ja wzielam sobie troche tych wiruskow wczoraj, moze juz mi pomogly na dzisiejszej wizycie...
Pingwinku - ja na tym forum ciagle czytalam ze hiperka idzie w parze z ciaza - wiec... chyba licznik ciaz przy recpecji w novum odnotuje Twoja...
Wszystkim Wam dziekuje za dobre slowa i energie.
koncze dniem razem z Fordo Baginsem , ktory znowu zaniosl pierscien do gory przeznaczenia (skonczylam po raz kolejny oglada Trylogie Tolkiena).
dobranoc - jestesmy juz o jeden dzien blizej same-wiecie-czego...
Madzialenak - ja wzielam sobie troche tych wiruskow wczoraj, moze juz mi pomogly na dzisiejszej wizycie...
Pingwinku - ja na tym forum ciagle czytalam ze hiperka idzie w parze z ciaza - wiec... chyba licznik ciaz przy recpecji w novum odnotuje Twoja...
Wszystkim Wam dziekuje za dobre slowa i energie.
koncze dniem razem z Fordo Baginsem , ktory znowu zaniosl pierscien do gory przeznaczenia (skonczylam po raz kolejny oglada Trylogie Tolkiena).
dobranoc - jestesmy juz o jeden dzien blizej same-wiecie-czego...
pingwinek75
Aduś, ja nie miałam dostinexu, mówili, że może jutro przy morfo założą od razu wenflon, gdyby robili wlew, ale nie powiedzieli, z czego - zrobili usg, mam powiększone jajniki i płyn za macicą, lekarz powiedział, że może się jeszcze rozwinąć. Faktycznie nie było dobrze, ale tak źle jak dziś też nie... Aduś, Ty chyba zapomniałaś, że jesteś już w ciąży :-) A te reakcje to hormony. Piątek już pojutrze - jutro, jeśli dobrze pamiętam, mówiłaś, że idziesz do pracy, więc zleci - trzymam kciuki za Ciebie *&&&&&&&
pingwinek75
Wanda :* ja wolę być jednak ostrożniejsza w prognozach, do tej pory jestem przekonana, że nic z tego nie wyszło...
A Ty kiedy masz kolejną wizytę?
A Ty kiedy masz kolejną wizytę?
Pingwinku - za 9 miesiecy cos z tego (albo moze bardziej z Ciebie) wyjdzie!
Ja u doktora L. jestem w piatek, potem juz zapowiedzial ze pewnie w sobote i moze we wtorek pecherzykobranie...
mam nadzieje, ze bedzie dalej szlo dobrze i ze jsienia spotkamy sie z wozkami w ktoryms z warszawskich parkow.
Ja u doktora L. jestem w piatek, potem juz zapowiedzial ze pewnie w sobote i moze we wtorek pecherzykobranie...
mam nadzieje, ze bedzie dalej szlo dobrze i ze jsienia spotkamy sie z wozkami w ktoryms z warszawskich parkow.
reklama
Aduś16
Kochane jesteście , ja byłam już dwa razy w ciąży ale teraz z tego wszystkiego nie pamiętam juz ktore objawy to te objawy, ktore to leki, a jak sie ciązy nie planowalo to patrzalo się z zegarkiem w reku kiedy co się moze pojawić .. I niech ktos powtórzy że in vitro to kaprys ludzi ktorzy gonia za karierą ??
Pingwinek, czyli po punkcji widzeili u ciebie plyn w otrezwnej i nie dostalas dostinexu wtedy? dziwne..
Pingwinek, czyli po punkcji widzeili u ciebie plyn w otrezwnej i nie dostalas dostinexu wtedy? dziwne..
Podziel się: