reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

pingwinek to ja stawiam ze to ciąza napędzila to OHSS, tym bardziej ze piszesz ze to od wczoraj. Jutro bedziesz miec hcg to juz bedziesz cos wiedziec :tak: A o jakim wlewie ci mowili? Jakie masz objawy?

reklama
Madzialenak, a jak się czujesz? Rozumiem, że przeziębienie sobie poszło na dobre?!
Szkoda, że się z nami nie zobaczysz:-( Ale rozumiem Cię doskonale i Maleństwo jest teraz najważniejsze.

Kochane jesteście, dziękuję - ech, nie wiem, czy napędza ciąża, czy hiperka jest samoistnie - zobaczymy, co jutro powie hcg, choć pewnie na miarodajny wynik dużo za wcześnie.
Wybaczcie, że dziś tak tylko o sobie i nie odpisuję każdej z osobna, wiele rzeczy na forum mnie ucieszyło, chętnie bym skomentowała imiennie, powiedziała, że trzymam mocno kciuki i bardzo się cieszę za Wasze rozpoczęte procedury, ale jestem bardzo osłabiona i muszę zrobić dziś jeszcze jedno zlecenie, więc zrobię to wyjątkowo gremialnie - TRZYMAM ZA WAS KCIUKI KOCHANE I ŻYCZĘ ŚLICZNYCH WRZEŚNIOWO-LISTOPADOWYCH BOBASKÓW :)

Ostatnia edycja:
Kiwisia, Madzielanek b. dziekuje za wiruski...
Ja slabe OHSS mialam zaraz po punkcji, a po dostinexie przeszlo i teraz nie mam zadnych nawrotow OHSS, gdyby byla ciąza pewnie by wróciły :-:)-( Mam za to napady płaczu ... chyba zasne i obudze sie w piątek, Kazdy następny raz jest coraz trudniejszy kochane i nie wiele da sie z tym zrobic

Sony - bo u mnie sie chyba tego pcos wystraszyl doktor i tak mi to poskladal i fakt, miesznka to jest, bo glowa mi czasami od tego peka.
Madzialenak - ja wzielam sobie troche tych wiruskow wczoraj, moze juz mi pomogly na dzisiejszej wizycie...
Pingwinku - ja na tym forum ciagle czytalam ze hiperka idzie w parze z ciaza - wiec... chyba licznik ciaz przy recpecji w novum odnotuje Twoja...
Wszystkim Wam dziekuje za dobre slowa i energie.
koncze dniem razem z Fordo Baginsem , ktory znowu zaniosl pierscien do gory przeznaczenia (skonczylam po raz kolejny oglada Trylogie Tolkiena).
dobranoc - jestesmy juz o jeden dzien blizej same-wiecie-czego...

Aduś, ja nie miałam dostinexu, mówili, że może jutro przy morfo założą od razu wenflon, gdyby robili wlew, ale nie powiedzieli, z czego - zrobili usg, mam powiększone jajniki i płyn za macicą, lekarz powiedział, że może się jeszcze rozwinąć. Faktycznie nie było dobrze, ale tak źle jak dziś też nie... Aduś, Ty chyba zapomniałaś, że jesteś już w ciąży :-) A te reakcje to hormony. Piątek już pojutrze - jutro, jeśli dobrze pamiętam, mówiłaś, że idziesz do pracy, więc zleci - trzymam kciuki za Ciebie *&&&&&&&

Kiwisia - dzieki za wiruski
Adus - napady placzu tez sa czesto oznaka szalejacych hormonow w ciazy, wiec:
Rycz, mała, rycz
Płacz maleńka, płacz
Masz to z ciaza od dziś!

Pingwinku - za 9 miesiecy cos z tego (albo moze bardziej z Ciebie) wyjdzie!
Ja u doktora L. jestem w piatek, potem juz zapowiedzial ze pewnie w sobote i moze we wtorek pecherzykobranie...
mam nadzieje, ze bedzie dalej szlo dobrze i ze jsienia spotkamy sie z wozkami w ktoryms z warszawskich parkow.

reklama
Kochane jesteście , ja byłam już dwa razy w ciąży ale teraz z tego wszystkiego nie pamiętam juz ktore objawy to te objawy, ktore to leki, a jak sie ciązy nie planowalo to patrzalo się z zegarkiem w reku kiedy co się moze pojawić .. I niech ktos powtórzy że in vitro to kaprys ludzi ktorzy gonia za karierą ??
Pingwinek, czyli po punkcji widzeili u ciebie plyn w otrezwnej i nie dostalas dostinexu wtedy? dziwne..

Do góry