reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
a mi się udało,że mam w piątek i wizytę u anastazjologa :-) , w recepcji powiedzieli żebym dziś zadzwoniła, bo może akurat będzie w piątek i jest, nie będę więc musiała specjalnie do niego jechać, a właściwie to do niej, bo to kobieta :-)

To ja jeszcze bym mogła zrobić badania w 3 i 6 dniu, ale potem może być problemik :) chociaż teraz siedzę na necie i szukam laboratorium w pobliżu :) i znalazłam, wyniki będzie można w necie zobaczyć.

Gotadora to fajnie ze zalatwisz i anestezjologa za jednym zamachem :tak: a masz badania krwi porobione? a grupe krwi jak mialas gdzie indziej robiona to wez ze soba wynik. O ktorej bedziesz w Invikcie w piątek? ja rano a pobranku:szok:
To prawda ze gromadka na feriach jest niezla, az sama sie dziwe ale boje sie ze to az za różowo wygląda :-( i zeby nie skonczylo sie kolejna katastrofą :no: boje sie mylsec pozytywnie
Anna ale jak bedziesz robic 3dpt t tylko prog i e2 ale to lekraz mosialby sie z toba skontaktowac i zweryfikkowac dawjowanie lekow ewentualne, nie wiem jak jest u was w klinice. 6 dnia mozesz sprawdzic bete a tylko jesli beda to 5dniowe zarodki bo jak 2-3 dniowe to za szybko bedzie

Jakiegoś mam wielkiego stres tym razem co do testowania :( chyba nie zrobie 6dpt, chociaż z drugiej strony jak mówisz, że przy blastkach w 6 dpt w 90% wychodzi wiarygodna beta to jeszcze pomyśle.

Aduś wyniki mi już porobili tydzień temu, łącznie zgrupą krwi :-), mam zamiar być tak koło 10tej, się tam zameldować, zrobić zastrzyk, więc o jedenastej by pobrali, o 13:30 anastazjolog, o 15 dr Szcz .... no a o 17stej świętujemy :-):-D:-)

Gotadora... oby bylo co świętowac. Nawet na wagary pojde jak sie uda :tak: To ty bidulko caly dzien tam spędzisz :szok: ale fajnie bo coraz blizej twoich maluchów :tak:

Witajcie kobiety.
Normalnie wypadłam z obiegu, ale zaraz się tłumaczę. Po 7 latach życia w rozłące mój M w końcu wrócił na stałe do kraju:))))
W sobotę wieczorem dostałam @ i od dziś zaczynam stymulację, biorę Gonal 150j. W piątek usg zobaczyć jak reaguj, ależ ja się cieszę:-) To będzie moje pierwsze IVF.
A tak jeszcze wam powiem, że @ się spóźniła i już myślałam że się naturalnie udało, bo i piersi mnie bolały i były nabrzmiałe itd. Szczerze mówiąc to się troszkę wystraszyłam, bo mam okropne krwawienie ze skrzepami i myślę czy to nie np. mikroporonienie?? Może niepotrzebnie sobie głowę zawracam.

reklama
Hej Sony, to super ze masz już męża na miejscu :tak: też bym tak chciała...:-p czyli punkcja juz tuz tuz...
To początek lutego testowanko :tak:

Do góry