reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sony moj tez myslaj pare razy o powrocie ale to jest taka troche przepasc tu a tam w jego zawodzie, pozatym jest w domu 1-1,5 w miesiacu,pracuje rotacyjnie, a ja latalam do niego w kazdym miesiacu na kilka dni wiec nie tak zle .. Trzymam kciuki zeby maz szybko cos znalazl. A z jakiego kraju wrocil?

Sony, to super,ze masz juz na stale mezusia obok Ciebie. Teraz do pelni szczescia brakuje tylko bobaska. Powodzenia!!Owocnej stymulacji :-)

Gotadora
, super ,ze CI sie udalo umowic z anestezjologiem w jednym dniu. Ja tez mam w piatek umowiona wizyte. 2 w 1 ;-)

Adus braliscie jakis zestaw witamin z mezusiem??? Moze dzieki temu tym razem sa tak swietne rezultaty zaplodnienia?

Qcze macica jz przestala ciągnąć :-(boje sie ze nic tam sie nie dzieje :-( blastki mialy sie implantowac w ciagu 2 dni wiec moze juz po ... ? glupieje juz od tego... Piatek to bedzie albo pocztake nowego zycia :tak: albo koniec swiata :-(

Aduś maluszki teraz sobie tak spokojnie odpoczywają, bo pewnie już uwiły sobie super cieplutkie i przytulne gniazdko :-) nie zapomnij,że wiele dziewczyn nic nie czuło, nie czuło a maluszki tak sobie cichaczem gniazdka wiły :tak:

agapl zaczelismy brac prenatal pro baby dwa miechy przed drugim IMSI, potem miesiac przerwy i znow bralismy od listopada az po punkcji. Jakos zarodkow zdecydowanie lepsza, pozatym mielismy FAMSI a wlasnie d 3 dnia genom plemnika bierze się do roboty :-D Ale wcale nie jest powiedziane ze ta jakosc przelozy sie na ciąże :-( zaczynam wątpić.. ciagle patrze sie na zdjecia zarodkow i mówie do nich po imieniu - zwariowalam ! nie kluje mnie jajnik a chyba powinien.. tylko czasmai jedszcze macica ciagnie
Agapl a ty w tym tygodniu pierwszy zastrzyk :-)?

Aduś z Niemcowni wrócił. Nic się nie przejmuj że nie ciągnie, wszystko będzie dobrze.
Agapl to prawda szczęście jest. Tyle lat sama w oczekiwaniu. Widziałam go co 1.5 /2 miesiące na tydzień przyjeżdżał.
Gotadora no powiem ci w grupie raźniej:)) Będę cię podpytywać o objawy.

Madzialenak, kciuki zaciśnięte za Twoją wizytkę. Koniecznie odezwij się po :-)
A Jak Ty się czujesz? Przeziębienie sobie poszło?

Aduś, Maleństwa na pewno są cały czas z Tobą.
Każdy organizm reaguje inaczej. U jednego są objawy, bóle, kłucia, a u drugiego cisza. To o niczym nie świadczy.
Teraz masz myśleć tylko pozytywnie. A do piątku już całkiem blisko:-)

reklama
Aduś śliczne masz te dzieciaczki na zimowisku :-) A te w brzusiu już sobie uwiły gniazdko i ładnie śpią :tak: Nie denerwuj się Mamusiu.
Dziewczyny, ale nas dużo teraz przygotowywujących sie do ivf :-) będzie raźniej.
Ja dziś dostałam plamień, ale dr mówił, ze mogą sie pojawić. Takze jestem spokojna.

Do góry