reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Sony moj tez myslaj pare razy o powrocie ale to jest taka troche przepasc tu a tam w jego zawodzie, pozatym jest w domu 1-1,5 w miesiacu,pracuje rotacyjnie, a ja latalam do niego w kazdym miesiacu na kilka dni wiec nie tak zle .. Trzymam kciuki zeby maz szybko cos znalazl. A z jakiego kraju wrocil?
Sony, to super,ze masz juz na stale mezusia obok Ciebie. Teraz do pelni szczescia brakuje tylko bobaska. Powodzenia!!Owocnej stymulacji :-)
Gotadora, super ,ze CI sie udalo umowic z anestezjologiem w jednym dniu. Ja tez mam w piatek umowiona wizyte. 2 w 1 ;-)
Adus braliscie jakis zestaw witamin z mezusiem??? Moze dzieki temu tym razem sa tak swietne rezultaty zaplodnienia?
Gotadora, super ,ze CI sie udalo umowic z anestezjologiem w jednym dniu. Ja tez mam w piatek umowiona wizyte. 2 w 1 ;-)
Adus braliscie jakis zestaw witamin z mezusiem??? Moze dzieki temu tym razem sa tak swietne rezultaty zaplodnienia?
Aduś maluszki teraz sobie tak spokojnie odpoczywają, bo pewnie już uwiły sobie super cieplutkie i przytulne gniazdko :-) nie zapomnij,że wiele dziewczyn nic nie czuło, nie czuło a maluszki tak sobie cichaczem gniazdka wiły
Aduś16
agapl zaczelismy brac prenatal pro baby dwa miechy przed drugim IMSI, potem miesiac przerwy i znow bralismy od listopada az po punkcji. Jakos zarodkow zdecydowanie lepsza, pozatym mielismy FAMSI a wlasnie d 3 dnia genom plemnika bierze się do roboty Ale wcale nie jest powiedziane ze ta jakosc przelozy sie na ciąże :-( zaczynam wątpić.. ciagle patrze sie na zdjecia zarodkow i mówie do nich po imieniu - zwariowalam ! nie kluje mnie jajnik a chyba powinien.. tylko czasmai jedszcze macica ciagnie
Agapl a ty w tym tygodniu pierwszy zastrzyk :-)?
Agapl a ty w tym tygodniu pierwszy zastrzyk :-)?
Aduś z Niemcowni wrócił. Nic się nie przejmuj że nie ciągnie, wszystko będzie dobrze.
Agapl to prawda szczęście jest. Tyle lat sama w oczekiwaniu. Widziałam go co 1.5 /2 miesiące na tydzień przyjeżdżał.
Gotadora no powiem ci w grupie raźniej) Będę cię podpytywać o objawy.
Agapl to prawda szczęście jest. Tyle lat sama w oczekiwaniu. Widziałam go co 1.5 /2 miesiące na tydzień przyjeżdżał.
Gotadora no powiem ci w grupie raźniej) Będę cię podpytywać o objawy.
lawendowy_sen
Madzialenak, kciuki zaciśnięte za Twoją wizytkę. Koniecznie odezwij się po :-)
A Jak Ty się czujesz? Przeziębienie sobie poszło?
Aduś, Maleństwa na pewno są cały czas z Tobą.
Każdy organizm reaguje inaczej. U jednego są objawy, bóle, kłucia, a u drugiego cisza. To o niczym nie świadczy.
Teraz masz myśleć tylko pozytywnie. A do piątku już całkiem blisko:-)
A Jak Ty się czujesz? Przeziębienie sobie poszło?
Aduś, Maleństwa na pewno są cały czas z Tobą.
Każdy organizm reaguje inaczej. U jednego są objawy, bóle, kłucia, a u drugiego cisza. To o niczym nie świadczy.
Teraz masz myśleć tylko pozytywnie. A do piątku już całkiem blisko:-)
reklama
Oskaa
Aduś śliczne masz te dzieciaczki na zimowisku :-) A te w brzusiu już sobie uwiły gniazdko i ładnie śpią Nie denerwuj się Mamusiu.
Dziewczyny, ale nas dużo teraz przygotowywujących sie do ivf :-) będzie raźniej.
Ja dziś dostałam plamień, ale dr mówił, ze mogą sie pojawić. Takze jestem spokojna.
Dziewczyny, ale nas dużo teraz przygotowywujących sie do ivf :-) będzie raźniej.
Ja dziś dostałam plamień, ale dr mówił, ze mogą sie pojawić. Takze jestem spokojna.
Podziel się: