reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Dziewczyny co myślicie o farbowaniu włosów na początku ciąży (ja chcę szamponem koloryzującym zrobić, ale może będę musiała końcówki rozjaśnić przy głowie, bo na rudo teraz mam włoski, a to kolor jaśniejszy od moich)? Bo moje włoski wyglądają już nie za bardzo i chciałabym coś z nimi zrobić i pójść do fryzjera. Proszę o opinię. Bo mam dylemat.
Kinga jak pójdziesz do salonu ( mam na myśli taki "normalny" salon z porządnymi produktami) to powiedz,że jesteś w ciąży i wtedy fryzjerka powinna użyć farby o bardzo małym stężeniu utrwalacza. Są bardzo dobre farby tego typu i pokrywają nawet już bardzo siwe włosy. Ja pracowałam w salonie przez 6 lat i mieliśmy takie klientki, nie było to co prawda w PL, ale wiem że i do nas dotarły już tego typu produkty. Przychodziły też panie które miały robiony kolor tylko jak pasemka, tzn w folii, aby nie dotknąć skóry głowy. Wiele kobiet, które po ciąży do nas przychodziły miały kłopot z włosami - wypadały im niemal wszystkie włosy wokół twarzy, one potem odrastają i stąd nazwa tych włosków - "baby hair".
Cześć dziewczyny. Dawno tu nie pisałam, ale dalej walczę o szczęście. Brak funduszy niestety blokuje mnie, chyba dopiero wiosną znowu kolejne in vitro. Mam w planach klinikę Gyncentrum ale ostatnio widzę jak sie wszędzie reklamuje, nawet na Pudelku i innych badziewiarnych stronach, dziś byłam u gina i też miał ich ulotkę Wiem że Hola korzystałam z tej kliniki i jak dobrze kojarzę z sukcesem Czy któraś z Was tez się leczy w tej klinice?
Chciałam Wam powiedziec że suplementację którą stosuję daje efekty, dziś w 7 dc mam dwa pęcherzyki dominujące 11 i 13 mm i 3 mniejsze. Nawet po stymulacji do IUI miałam po jednym pęcherzyku a tu na naturalnym az dwa;-) Dr powiedział że gdyby nie wiedział o mojej endometriozie to powiedziałby że jestem jak najbardziej płodna biorąc po uwage że dzialam na jednym silniku (jajniku) A co do endometriozy, zaproponował mi lek Visanne, kuracje trwa 3 miesiące, koszt całe 10 zł i jeśli sa jakies ogniska endometriozy to one ulegną zwkłóknieniu. Czy któraś z Was słyszal o tym leku lub go stosowała?
Lekarz który mi to zaproponował jest zwyklym gin-poł, nikt wcześniej mi tego nie proponowal, bo po za trudnością w zajście w ciąże nic mi nie dolega w związku z endo Zaproponował też M zastrzyki z gonadtropiny kosmowkowej na poprawe nasienia, podobno widzial efety u kilku pacjentów
Chciałam Wam powiedziec że suplementację którą stosuję daje efekty, dziś w 7 dc mam dwa pęcherzyki dominujące 11 i 13 mm i 3 mniejsze. Nawet po stymulacji do IUI miałam po jednym pęcherzyku a tu na naturalnym az dwa;-) Dr powiedział że gdyby nie wiedział o mojej endometriozie to powiedziałby że jestem jak najbardziej płodna biorąc po uwage że dzialam na jednym silniku (jajniku) A co do endometriozy, zaproponował mi lek Visanne, kuracje trwa 3 miesiące, koszt całe 10 zł i jeśli sa jakies ogniska endometriozy to one ulegną zwkłóknieniu. Czy któraś z Was słyszal o tym leku lub go stosowała?
Lekarz który mi to zaproponował jest zwyklym gin-poł, nikt wcześniej mi tego nie proponowal, bo po za trudnością w zajście w ciąże nic mi nie dolega w związku z endo Zaproponował też M zastrzyki z gonadtropiny kosmowkowej na poprawe nasienia, podobno widzial efety u kilku pacjentów
madzialenak
mama na pełen etat
Gotadora przepiękny mikołajek :-) dziękuję
Miliaa biorę pod opiekę 2 zarodki, oczywiście jeśli będą :-)
Miliaa biorę pod opiekę 2 zarodki, oczywiście jeśli będą :-)
Kinga_1
Fanka BB :)
Gizas - niestety nie mam pojęcia jeżeli chodzi o tą klinikę. Ja mogę z czystym sercem polecić Invimed we Wrocławiu. Lekarze i reszta personelu są kompetentni. Czuję, że jestem traktowana indywidualnie. Mimo, że to duża klinika i tłumy ludzi. A o to chodzi i o efekty jeszcze. A u mnie mam nadzieję, że są, bo betka wzrosła. Teraz oby w poniedziałek były dobre wyniki to pomału do przodu będzie.
reklama
Podziel się: