reklama
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
Witam serdecznie NOWE KOLEZANKI!!!!
Lawendowy, ja mam tylko bete i plytki krwi ale to za wzgledu na moja trombofilie. Tutaj progesteronu nie przepisuja. Ostatnio jak poprosiam, to sie dziwili poco.
Niesamowite jest, że co lekarz to inne podejście do badań kontrolnych. Ja mam za każdym razem bete,progesteron i estradiol. Ale słyszę że każda z nas ma inny zestaw. Pewnie zależy to od kliniki
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Lawendowy a sikańca rano nie będziesz robić??? będziesz czekać na betkę???
Roxii, nie będę robić, bo nawet nie mam. Zresztą po co się niepotrzebnie denerwować, że znowu nie wyszedł.
Poczekam już na betę.
lawendowy_sen
Może faktycznie samą betę zrobię. W sumie nie mam skierowania na estradiol i progesteron.
A u mnie normalnie, to w śladowych ilościach występują.
A u mnie normalnie, to w śladowych ilościach występują.
ewela48
Zaciekawiona BB
dziewczyny< jeszcze trochę was pomęczę tak jak pisałam w następnym tygodniu mam mieć zastrzyk z Diphereline SR 3,75 w jdnej dawce a po 10 diach mam się zjawić w klinice na przegląd i dalsze działania. Pani doktor mówiła że wtedy najprawdopodobniej już zaczne zastrzyki z Menopur. No i właśnie mam pytanie czy na tą wizytę po 10dniach od Diphereline nie powinnam mieć oznaczonych jakis hormonów np. LH czy estrdiol? Moja pani doktor nic nie mówiła.....
Wogóle to mam wrażenie że jakoś bardzo szblonowo jestem traktowana. Minimum badań i indywidualnego podejścia... Ale jak to mój M mówi że naoglądam się durnych seriali o lekarzach i potem w "realu" się czepiam
Czy wy przed podaniem genotropiny np. Menopur miałyście jakieś dodatkowe badania hormonów aby sprawdzić efekt wyciszenia?
Wogóle to mam wrażenie że jakoś bardzo szblonowo jestem traktowana. Minimum badań i indywidualnego podejścia... Ale jak to mój M mówi że naoglądam się durnych seriali o lekarzach i potem w "realu" się czepiam
Czy wy przed podaniem genotropiny np. Menopur miałyście jakieś dodatkowe badania hormonów aby sprawdzić efekt wyciszenia?
lawendowy_sen
Na mnie już czas. Dobrej nocki Wam życzę.
I trzymam kciuki za wszystkie testujące jutrzejszego, podobno magicznego, dnia 12.11.12.
♥ DOBRANOC ♥
I trzymam kciuki za wszystkie testujące jutrzejszego, podobno magicznego, dnia 12.11.12.
♥ DOBRANOC ♥
Ehh podziwiam Cię za ten spokój i opanowanie, ja to nie wytrzymam do bety, sikaniec musi być No to kochana wyyyysokiej betki jutro!!!Roxii, nie będę robić, bo nawet nie mam. Zresztą po co się niepotrzebnie denerwować, że znowu nie wyszedł.
Poczekam już na betę.
reklama
Podziel się: