reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczynki:-). dziś wielki dzień dla wielu z nas. w związku z tym wszystkim oczekującym dziś na wieści życzę spełnienia tego najważniejszego w życiu marzenia,Pięknych grubych II kres, wysokich bet, udanych podglądań i itd...

Tańczymy śpiewamy kciuki zaciskamy:-).
wszystkim powodzenia!!!!!!!!!!!!!

Agapl na pewno za wcześnie na sikańca:tak:. Poczekaj chociaż ze dwa dni a jeśli możesz skocz na betę. Prosze nie daj się złym myślą!!!trzymam kciuki zeby to tak jak u lawendowego było zwyczajnie zbyt wcześnie na test!!!!
Będzie dobrze!!!Trzymam kciuki i tulę Cię mocno.

Hola, i pozostale dziewczyny dziekuje bardzo. Na bete mam planowo pojsc dzis. Zaczynam sie szykowac do wyjscia. Prosze Was o tance i kuksance, kciuki i spiewy i cokolwiek, aby ten test poranny okazal sie zafalszowany.
Ojj Boziuuuu spraw by bylo dobrze.

Witajcie Kochane z rana :-) ja już jestem po spotkaniu z wampirzyca - krew oddana. Teraz czekam do 16:20 na wizytę u lekarza i to będzie chwila prawdy.
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki i życzę samych pozytywnych wieści.
Lawendowy i Agapl czekajcie spokojnie na wynik bety tylko ona Wam prawdę powie ;-) testy sikane się olewa na tym etapie ;-)
Wszystkie nowe dziewczynki witam serdecznie :-)

Hola, Agapl, Alegoria, Sylwia i inne "testerki" dzisiejszego dnia

wysyłam wiadro pozytywnej energii, zaganiam moje koty do tańców, bo ja sama zaraz też zmykam na badania.

No i myślę o Was ciepło.

Oby beta była wysokich lotów!!!!

Miłego dnia dziewczęta!!!

stylowi_pl_dziecko_1876999.jpg

Krew oddana. Wynik ok. 11.00.

Hola,Lawendowy,Roxii, Alegoria, Sylwia
, juz odtancowuje taniec z kocurkiem. Niech wyczaruje pozytywne i rosnace bety!!!!

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny.
Właśnie wróciłam z Kliniki. 21.11 kolejna wizyta, do 20.11 biorę antyki i od 25.11 zaczynam stymulację. Dziś doktor pobrał materiał na biopsję i zrobił usg, aby sprawdzić ilość pęcherzyków do pobudzenia. Wygląda to następująco: na prawym jajniku 8 pęcholów a na lewym 6 :-) Jest dobrze. Jak się cieszę, że już zaczynam :tak:

Dziewuszki powodzenia dzisiaj!!!!!

reklama
Witam Was kochane z samego rana,dziś wielki dzień - tyle testujących :-)
Za wszystkie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&& i przesyłam fluidki cudu ~~~~~~~~~~~~~~

Co do AMH - to mi się wydaje ze powinni wszystkim badać,bo czasami wynik może być zaskakujący, ja też zawsze wszystkie hormony ok, owulacje co miesiać były, pęcherzyk pieknie pekał, FSH nie za wysokie, 29 lat, czyli młoda :-D
a AMh 0,9 ....
a czytałam gdzies że jak AMh jest niskie to nie powinno sie stosowac dlugiego protokołu, bo można uspić istniejące pęcherzyki....

Witam nowe dziewczyny :-)

Ewela - mam od razu do Ciebie pytanie o AZF ...czy jak wychodzi dodatnie to jest tylko tak że syn będzie tez mial problem z plodnościa? ale innych wad na zdrowiu nie powoduje tak?
Bo emek też musial zrobić AZF i CFTR, ale w miedzy czasie stał się cud i zaciązyłam, ale wyniki będą dopiero za 2 tygodnie...

Do góry