reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Blueskye - witaj :) Dawki są zależne od organizmu pacjentki i dostosowuje się je do reakcji na stymulację. Odnośnie pęcherzyków i ich ilości to o niczym nie świadczy - czasami niektóre mają dużo, ale nie nadają się do zapłodnienia, a jest parę i wszystkie ładne. Więc ilością się nie przejmuj. Chociaż dziwi mnie to, że nie miałaś robionego AMH ( ja podchodzę już w drugiej klinice do IVF kolejnego i w obu na wstępie miałam zlecone to badanie do zrobienia). A gdzie się leczysz tak w ogóle?

leczę sie w Opolu...

celowo zapytałam lekarza o to amh-bo wiedziałam ze dziewczyny robią-on zapytał"przy uiu pecherzyki były?"no to odpowiedziałam ze były 4,potem 3...no to powiedział ze robienie amh nie ma sensu...

reklama
Różyczko, jutro idę zrobić betę. I znowu nerwy, bo wynik będzie po południu.
Dzisiaj z tych nerwów, żeby nie myśleć posprzątałam w szafkach kuchennych. A na jutro muszę sobie jakieś zajęcie wynaleźć żeby nie myśleć, chociaż nie mam już co sprzątać.

Trzymam kciuki za środowe usg i za Twoje dwa Maleństwa:-)

Gotadora, Ewela, dobrze, że mamy takich wyrozumiałych mężów i dzielnie znoszą nasze humory.

Lawendowy_sen - a nie masz możliwości żeby iść na hcg z rana i się umówić na telefon? Jak ja robiłam umówiłam się w laboratorium - i po 2 godz. dzwoniłam - wynik już na mnie czekał. Takie czekanie do wieczora może wykończyć...

Różyczko, niby mam możliwość. Ale że jutro muszę zrobić komplet badań, to nie będę biegała z laboratorium do laboratorium. Zrobię wszystkie badania za jednym zamachem.

reklama
Do góry