reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki, spokojnej nocy wszystkim życzę. Ide spać, może dziś sie trochę wyśpie bo poprzedniej nocy to niewiele spałam:sorry2:. a jutro proszę standardowo trzymać kciuki, tańczyć, śpiewać co tam która jeszcze potrafi, żeby moje wymarzone szczęście trwało nadal.
buziole , słodkich snów:-)

hola beta na pewno urosła a maleństwo zostanie w brzusiu na dobre :-)

reklama
Dziewczynki, spokojnej nocy wszystkim życzę. Ide spać, może dziś sie trochę wyśpie bo poprzedniej nocy to niewiele spałam:sorry2:. a jutro proszę standardowo trzymać kciuki, tańczyć, śpiewać co tam która jeszcze potrafi, żeby moje wymarzone szczęście trwało nadal.
buziole , słodkich snów:-)

Hola, wypoczywaj ile wlezie.
Benle ma rację, jutro tańczymy, śpiewamy, latawce puszczamy. Wszystko, co miałoby pomóc.

Różyczka dzięki, właśnie chcialam sobie zażyć tą no spe i się okazało, ze nie mam:no: byłam przekonana, ze jeszcze jest:sorry2: Może jutro w jakimś polskim sklepie kupie....
coleta piekny przyrost! Gratuluje!!!!:-)
hola trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Madzialenak, betę zrobię w Gdańsku, tak będzie mi wygodniej. Już mam nawet skierowanie. Tylko na wyniki będę musiała czekać do 17:00.
Wiesz może, czy w Invikcie wynik dostępny jest w ciągu godziny?

Lawendowy sen
niestety nie wiem, ale wydaje mi się że trzeba poczekać kilka godzin. W Invimedzie z kolei wynik jest tak po 14 jak raniutko do chyba godz. 9 pobiorą Ci krew. Bez sensu abyś jechała do Gdyni.

Jutro zadzwonię do Invikty i się dowiem, jak to jest z betą. Bo hormony robią w ciągu godziny.
Zresztą tyle czekania do bety, to na wynik te parę godzin mnie nie zbawi. I tak to niczego nie zmieni i w niczym nie pomoże.

reklama
Do góry