reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
lawendowy jeśli pobiorą Ci krew przed 9 to ok 11.30 bedziesz mieć wynik , zadzwon i potwierdz czy tak bedzie jesli nie podchodzisz u nich, czy też zrobią ci na CITO

Madzialenak, betę zrobię w Gdańsku, tak będzie mi wygodniej. Już mam nawet skierowanie. Tylko na wyniki będę musiała czekać do 17:00.
Wiesz może, czy w Invikcie wynik dostępny jest w ciągu godziny?

Lawendowy, pytanie co prawda nie do mnie ale skoro wiem to odpowiem:-) Ja robiłam betę w Invikcie i oni mówią, że wyniki ok.godz.13. Ale byłydużo szybciej - krew oddałam o 8 rano, a parę minut po 10 już był wynik

Hola trzymam kciuki i przesyłam Ci gołąbki szczęścia :-)

317771_483105251710674_1617687084_n.jpg

Czesc Dziewczynki!!!
Coleta,
przepiekana beta!!! Nich nadal ladnia przyrasta:tak:

Hola, kciuki zacisniete!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roxii, dziewczyny maja racje, jesli masz skurcze wez nospe. Po pierwszym transferze, gdy zwijalam sie z bolu, nie chcialam brac zadnych tabletek,by nie zaszkodzic babelkowi. Po czasie doczytalam,ze wlasnie te skurcze moga byc niekorzystne dla zarodeczka. Dlatego teraz, gdy tylko cos zaboli (jakos tak dziwnie, mam cigniecia w smamym dole), zaraz biore lek zalecony przez lekarke.

MILEGO DNIA!!!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny, a mi się przpomniało że czytałam kiedys artykuł że tylko w Polsce lekarze przepisują tą nospę, za granica nie każą brać...wiecie coś na ten temat?
mnie w nocy też bolał brzuch i wziełam nospę...

Kiedyś czytałam, że no spa owszem pomaga na skurcze i jak jest taka potrzeba (czyli zagrożenie, że te skurcze spowodują poronienie) trzeba ją wziąć. Ale jak nie ma skurczy to nie można brać jej profilaktycznie, bo co prawda wad rozwojowych płodu nie powoduje, ale są opinię, że źle wpływają na rozwój napięcia mięśniowego u dzieci po porodzie, czy problemy później z mową.
Roxi dla świętego spokoju wzięłabym no spę. Teraz najważniejsze, żeby bąbelek został u Ciebie w brzuszku. Jak weźmiesz nospe i skurcze przejdą to będziesz spokojniejsza a to zdecydowanie teraz najważniejsze!

reklama
Do góry