reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Roxii - nie wsłu**** się aż tak w siebie i nie szukaj dziury w całym. Nie ma sensu. Mi poprzednio właśnie wydawało się, że wszystko będzie ok, ale nie było. Niektóre dziewczyny coś odczuwają. Inne nie. Nie ma reguły jak widać. Więc po prostu myśl pozytywnie i będzie dobrze. Zobaczysz :tak:

Coleta - pięknie wzrosła ci betka :)... dalszego wzrostu życzę

A odnośnie spotkania to byłoby miło, fakt :)

reklama
Sony, ale jeśli idziesz na prywatną wizytę, to termin oczekiwania jest dokładnie taki sam, jak w przypadku abonamentu.
A chcąc liczyć na NFZ, to mozna już "jesionkę dębową" zamawiać:-D

Coleta, mega gratulacje! Dbaj o siebie i o Maleństwo. I koniecznie zdaj relacje po wizycie u gina.

Roxii, jeśli chodzi o skurcze, to niestety nie pomogę Ci. Ja nie mam żadnych objawów.
Ale jak wiadomo każdy organizm reaguje inaczej i może w Twoim przypadku to dobry znak.

Ale dziewczyny ja się wcale nie wsłu****ę, to po prostu czuć, bo chwilami są dość mocne, trudno ich nie dostrzec... naprawdę wolałabym nic nie czuć. Kurcze tak się zastanawiam, moze powinnam brać no spę tak profilaktycznie co?????:confused:

Jeden dzień mnie nie było i już 30 stron do nadrobienia!!! Nie spamiętałam już komu mam gratulować....ale GRATULUJĘ tym którym się udało i trzymam &&&& za walczące o szczęście dalej :-)
Coleta - super - gratuluję Ci serdecznie :-)

Nie wiem czy u mnie wszytstko ok. Tak mnie brzuch boli od wczoraj...jak na @. Ze strachu test wieczorem wczoraj zrobiłam - 2 kreski na szczęście wyszły. Wizytę mam dopiero za tydzień u lekarza... Moja koleżanka mi mówiła że ją jajniki/brzuch bolał przez pierwsze 3 m-ce ciąży :/ Ale zestresowana tym jestem....nospe biorę póki co i tyle...mam nadzieję że to dobre objawy...

reklama
Roxii - mi moja lekarka powiedziała że w razie bólu brzucha/jajników można (a nawet trzeba) brać no-spę żeby zapobiec skurczom macicy. 3 x 1 można podobno brać bez problemu. No ja sobie nie wyobrażam żebym jej miała nie brać....dokuczają mi bóle...

Do góry