reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez wzielabym nospe, ja poronilam w 13 stym tygodniu...pewnie nie tylko dlatego, ze lekarz nie zalecal mi nospy na moje lekkie skurcze... Gdybym mogla cofnac czas na pewno wzielabym nospe.pozdrawiam i trzymam za was kciuki.

Dziewczyny napiszcie mi prosze czy korzystalyscie z akupunktury przed i po transferze? Co o tym muslicie, czy to pomaga? Czytalam tez o refleksologii dla kobiet starajacych sie utrzymanie ciazy, pozdrawiam

Hej babeczki.

Ja wczoraj poległam ok 19.
Nie ogarniam tylko 8 stron ale kilka rzeczy pamiętam.
Na skurcze lepiej brać Magne B6 - magnez działa przeciwskurczowo. Mi lekarz nie kazał brać nospy.
Niektóre bóle brzucha są dobre - w środku wszystko się rozciąga.
Coleta śliczna beta. Oby tak dalej.
W Invikcie wyniki są szybko bo do 3 godz góra. Poza tym można je zobaczyć przez stronę internetową - nie trzeba do nich jechać.
Kate ja miałam akupunkturę i przed i po transferze i sobie chwalę. Nie za właściwości medyczne bo w nie nie wierzę ale za relaks. Po transferze to nawet zasnęłam a to na pewno nie zaszkodziło.

Hola kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!! :)

mnie dzisiaj obudził ból brzucha i nie chce puścić...czuje się jakby zaraz miał przyjść małpowaty okres..

Miłego dnia Kobietki mimo że deszczowo za oknem!!!

Cześć Kobietki, właśnie zobaczyłam mój wynik amh, teraz jest 1.6, w grudniu był 4.5 :szok:

Lawendowy Sen dziękuje za ten namiar na LuxMed, mam tę wizyte dziś na 15 :-) i dziekuje Ci Kinga_1 za to laboratorium, jutro po dziewiątej mam tam być :-)

Hej,
zagladam na biezaco ale jakos nie moge sie zmusisc do pisania. Lozko mnie zbyt intensywnie wola na drzemke.Wstawanie o 5 do pracy i przeziebienie, powoduja ze spedzam popludnia w lozku. Dzis zaczynam urlop i lece do Polski, nie bede u rodzicow miala netu , wiec boja sie ile bede miala do nadrobienia po powrocie.

Trzymam kciuki za wszystkie i mam nadzieje, ze po powrocie znajde tylko same dobre wiadomosci.

Hola i Coleta- gratuluje bety, kciuki za dalszy przyrost.

Trzymam kciuki za wszyskie testujace, na dniach , czekajace na bety itd. Powodzenia kochane a ja lece sie pakowac.

Roxi- ja tez nie biore zadnych lekow, tylko zel crionone 8 procent. Widac tak tylko jest w Anglii. Polozna kazala mi spacerowac 15 minut po jego aplikacji ( aby dobrze sie w srodku rozprowadzil i wchlonal) i mam codziennie wieczorne spacery.

Co do skurczow brzucha tez mam lekkie i klucie z jednej strony, ale tlumacze sobie , ze wszysko sie tam rozciaga i zarodeczek dobrze sie tam zadomawia.

Trzymam za was kciuki i chyba sprobuje przy nastepnym transferze, ktora z Was bedzie miala transfer w grudniu? Bo ja chyba tak, pozdrawiam

Trzcinka, ja mialam invitro w norwegii i tez tylko ten crinone zel kazali mi stosowac, czytajac forum ma wrazenie, ze nie mialam tylu badan i przepisanych lekow co dziewczyny w pl, moze dlatego poronilam w 13 stym tygodniu i nie moge sie z tym pogodzic, usg robia tutaj tylko raz na poczatku a pozniej w 18stym tygodniu, na skurcze nie pozwalaja nic brac itd.

reklama
Do góry