reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
coleta - gratulacje, super betka !!!
Magdalena_wawa - tak jak dziewczyny mówią , nie przejmuj się betką, gdyby miała juz byc wysoka to wszystkie byśmy mogły robić tak szybko a nie czekac po 12 dni :tak:
Rożyczka - mnie też brzuch pobolewa jak na @, podobno to normalne , ale stresuje nieziemsko:wściekła/y:
Lawendowy - odgoń złe przeczucia, trzeba myślec pozytywnie :tak:

a ja mam wynik kariotypu - prawidłowy, za 3 tygodnie odbieramy wynik AZF i CFTR, ale już chyba będzie dobrze ;-)
14.11 mam USG , ciekawe czy coś będzie :-)

Mi moja lekarka tak mówiła. No-spa nie zaszkodzi a może pomóc.
Moja koleżanka z pracy przez pierwsze 3 m-ce codziennie brała no-spę forte po 3 razy dziennie żeby nie doszło do niczego złego. Mi też mówi żeby na zimne dmuchać...

Znalazłam link o bólach brzucha - trochę rozjaśnia umysł :-)

Różne bóle brzucha w ciąży - Absolutnie nie wolno stosować termoforu ani ciepłych kąpieli! / Zdrowie / Bocianowo (ciąża) / dzieci, ciąża, poród, pielęgnacja i wychowanie - portal dla rodziców

Dziewczynki, spokojnej nocy wszystkim życzę. Ide spać, może dziś sie trochę wyśpie bo poprzedniej nocy to niewiele spałam:sorry2:. a jutro proszę standardowo trzymać kciuki, tańczyć, śpiewać co tam która jeszcze potrafi, żeby moje wymarzone szczęście trwało nadal.
buziole , słodkich snów:-)

reklama
Dziewczynki, spokojnej nocy wszystkim życzę. Ide spać, może dziś sie trochę wyśpie bo poprzedniej nocy to niewiele spałam:sorry2:. a jutro proszę standardowo trzymać kciuki, tańczyć, śpiewać co tam która jeszcze potrafi, żeby moje wymarzone szczęście trwało nadal.
buziole , słodkich snów:-)

Spij słodziutko...jutro ognicho rozpalam, tańce odstawie i śpiew :-)

Do góry