reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aduś fajnie będzie się spotkać :-) w ogóle to ze wszystkimi dziewczynami byłoby fajnie się spotkać, już nawet kiedyś pisałyśmy o spotakniu gdzieś na środku Polski, żeby każda mogła dojechać :-)

Lawendowy Sen, hiperka zaczyna sie cofac,to dobra wiadomosc a tecza przyniesie CI tylko szczescie 12. Zobaczysz :tak:

Gotadora, siostrzenica jest cudowna :-) a Molla fatycznie ,teraz sobie przypoinam, pisala,ze bedzie miala problemy z netem.

Dziewczyny, wróciłam z wizyty i całe szczęście hiperka mija. Już mam coraz mniej płynów. Mogę spać normalnie, czyli na płasko, a nie jak do tej pory na siedząco.
Na usg nie widać jeszcze nic., prócz powiększonego endometrium, które o niczym nie świadczy.
Trochę mnie to martwi, bo objawów również żadnych brak.
Zaczynam odliczać dni do bety - środa, czwartek piątek sobota, niedziela,!! poniedziałek!!. Dla mnie to cała wieczność.
Zaczynam mieć złe przeczucie...

Lawendowy_sen - chyba dostaniesz klapsa za złe przeczucia ;-) Masz mieć tylko dobre kobieto !!! I tej wersji się trzymaj.

Mam wyniki 2 bety: 297 vs 92,9 przy pierwszym badaniu. W poniedziałek pierwsza wizyta po u ginekologa.
Widzę, że nadal piszecie dużo, ja mam kłopoty z netem bo przeprowadziliśmy sie i pełnej łączności że światem jeszcze nie ma - nie mniej jednak za wszystkie trzymam mocno kciuki!!!

Sylwia dziękuję, za wyjaśnienie w jakim celu stosujecie te leki, bo po rzeczytaniu o nich włosy dęba mi stanęły:tak: mam nadzieję, że lekarze wiedzą co robią i te leki pomagaja, a nie szkodzą;-)
Olamakota przykro mi bardzo..:sorry2: Dobrze, że się nie poddajesz i walczysz!!! tak trzymaj!!!:-)
Zuzia Ty naprawde na tyłek chcesz dostać!! Nie masz żadnego pecha i nie psujesz żadnych statystk, wiem, ze Ci smutno i przykro że transfer odwołany, ale spokojnie on nie ucieknie. Najważniejsze żebyś teraz doszła do siebie i żeby komoreczki ładnie się dzieliły:tak: głowa do góry!!!!!!
Lawendowy_sen super, ze hipreka juz mija, a to powiększone endometrium może zwiastować coś dobrego:tak::-p

Kurcze dziewczyny mam pytanie, dzisiaj jest mój 2dpt 5-cio dniowego blastusia i zaczynam odczówać dziwne skurcze w dole brzucha z reguły są ona delikante, ale zdarzają się mocniejsze, ból podobny jak przy @. Nie wiem czy powinnam się martwić czy nie, chodzi o to że ostatnio też takie miałam i własnie myślałam że to dobry znak, bo pewnie macica się rozciąga, ale jednak nie udao się. No i teraz nie wiem co myśleć o tych skurczach, martwie się, ze znów bedzie klapa:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry