agapl - oj jak sie bardzo ciesze ze oba maluszki sie pieknie rozmrozily. Ja po transferze znalazlam kilka ciekawych i bardzo optymistycznych jak je odnajde to podesle ci lonka. Teraz odpoczywaj podjadaj orzeszi i suszone morelki a przede wszystkim dbaj o siebie. Mocno mocniusienko trzymam kciukasy. Kiedy testujesz????
reklama
Agapl - te historie o wrogości kotów i psów to mit. Mój kot i pies ubóstwiają się. Poprzedni pies też uwielbiał swojego kota. Ja jestem sensacją na osiedlu, bo psa prowadzę na smyczy, a kto z nami idzie bez. Muszę go czasem zamykać w domu, bo jak chcę iść do lasu z psem, to kot też lezie. A kiedyś już go coś zapędziło w lesie na sosnę i dwa dni na czubku siedział, a ja pod drzewem. Nasz pies odkąd mamy kota jest dużo szczęśliwszy, pewnie że ma towarzystwo jak sam w domu zostaje.
nie wytrzymam :-(
Te nasze zwierzki , to prawdziwe nasze pociechy :-)
Elala, zarodeczki sie rozmrozily ,ale moj szpital rozmraza zarodeczki i juz po 3godzinach je podaje,wiec nie wiem nawet ,czy sie dalej dziela. Zapomnialam sie ich zapytac,czy te 3godziny sa wystarczajace, by to zaobserwowac.
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Coleta - gratulacje !!!!
oby to był poczatek dobrych wieści i teraz co testowanie to wysoka beta !!! :-):-)
dziękuję wam bardzo dziewczynki
oby to był poczatek dobrych wieści i teraz co testowanie to wysoka beta !!! :-):-)
dziękuję wam bardzo dziewczynki
coleta GRATULACJE!!! jejku naprawde jakaś dobra passa tu na forum wszystkim się udaje, oby tak dalej!!!:-)
Agapl super ze Ty juz po transferku, tez odpoczywaj i dbaj o siebie i o maluszki;-)
Zuzia trzymaj się tam, trzeba być dobrej myśli, do poniedziałku już niedaleko i wszystko bedzie jasne
Agapl super ze Ty juz po transferku, tez odpoczywaj i dbaj o siebie i o maluszki;-)
Zuzia trzymaj się tam, trzeba być dobrej myśli, do poniedziałku już niedaleko i wszystko bedzie jasne
agapl tym razem bedzie inaczejElala, bete mam robic 12.11 ale wiesz ja to u mnie bywa.....Zaczynam krwawic duzo przed,wiec byc moze bede testowac wczesniej.
lawendowy_sen
Agapl, Widzę, że i Ty z przejściami zaliczyłaś transfer
Teraz musisz dużo odpoczywać i dbać o siebie i Maleństwa.
Cieszę się, że razem będziemy testować. Na pewno będzie mi raźniej
Zuzia, trzymam kciuki za poniedziałek.
Teraz musisz dużo odpoczywać i dbać o siebie i Maleństwa.
Cieszę się, że razem będziemy testować. Na pewno będzie mi raźniej
Zuzia, trzymam kciuki za poniedziałek.
reklama
olamakota
agapl życzę Ci powodzenia MUSI być dobrze Odpoczywaj po transferze.
U mnie jest to 6dpt.
U mnie jest to 6dpt.
Podziel się: