reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

agapl - oj jak sie bardzo ciesze ze oba maluszki sie pieknie rozmrozily. Ja po transferze znalazlam kilka ciekawych i bardzo optymistycznych jak je odnajde to podesle ci lonka. Teraz odpoczywaj podjadaj orzeszi i suszone morelki a przede wszystkim dbaj o siebie. Mocno mocniusienko trzymam kciukasy. Kiedy testujesz????

reklama
Agapl - te historie o wrogości kotów i psów to mit. Mój kot i pies ubóstwiają się. Poprzedni pies też uwielbiał swojego kota. Ja jestem sensacją na osiedlu, bo psa prowadzę na smyczy, a kto z nami idzie bez. Muszę go czasem zamykać w domu, bo jak chcę iść do lasu z psem, to kot też lezie. A kiedyś już go coś zapędziło w lesie na sosnę i dwa dni na czubku siedział, a ja pod drzewem. Nasz pies odkąd mamy kota jest dużo szczęśliwszy, pewnie że ma towarzystwo jak sam w domu zostaje.
nie wytrzymam :-(

Te nasze zwierzki , to prawdziwe nasze pociechy :-)

Elala, bete mam robic 12.11 ale wiesz ja to u mnie bywa.....Zaczynam krwawic duzo przed,wiec byc moze bede testowac wczesniej.

Elala, zarodeczki sie rozmrozily ,ale moj szpital rozmraza zarodeczki i juz po 3godzinach je podaje,wiec nie wiem nawet ,czy sie dalej dziela. Zapomnialam sie ich zapytac,czy te 3godziny sa wystarczajace, by to zaobserwowac.

coleta GRATULACJE!!! jejku naprawde jakaś dobra passa tu na forum wszystkim się udaje, oby tak dalej!!!:-)
Agapl super ze Ty juz po transferku, tez odpoczywaj i dbaj o siebie i o maluszki;-)
Zuzia trzymaj się tam, trzeba być dobrej myśli, do poniedziałku już niedaleko i wszystko bedzie jasne:tak:

Agapl, Widzę, że i Ty z przejściami zaliczyłaś transfer:-D
Teraz musisz dużo odpoczywać i dbać o siebie i Maleństwa.
Cieszę się, że razem będziemy testować. Na pewno będzie mi raźniej:rolleyes2:

Zuzia, trzymam kciuki za poniedziałek.

reklama
Do góry