reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Pelnanadziei i coleta - G R A T U L A C J E !!!!!!!!! Ale fajnie :-):-):-)
Faktycznie dobra passa trwa :)
Nie zaglądałam tu 2 dni i doszło tyle czytania że nie wyrabiam...

Ja wczoraj (czyli 12dpt) zrobiłam tak dla pewności test sikany - wyszły 2 kreseczki - Boże jaka to radość...

Czytam ze też macie po stymulacji podobnie - mam taki wywalony brzuch że z trudem się w spodniach zapinam :/ i jest taki bolący...ni to wzdęcie, ni to okresowo... Ale nie narzekam :) Oby wszytko było ok. Tak się zastanawiam czy jakiś espumisan można brać? Wiecie coś?
Na 14.11 do lekarza jesteśmy umówieni - to będzie 28dpz...

Trzymam kciuki za Was wszystkie moje kochane - nie wymienię wszystkich z imienia/nicka bo jest nas tyle że nie ogarniam
ale TRZYMAM KCIUKI

reklama
Wiecie co kobietki? Normalnie coś musi być w powietrzu! Aż miło się wchodzi na ten wątek. Niesamowite. Aż nie spamiętałam wszystkich ników. Gratulacje dla wszystkich wystaranych i trzymam kciuki za niedługo testujące!

A ja z formalnym pytaniem, bo mamy domowy dylemat. Zrobiłam sikańca i wyszła druga kreska, ale jest bledsza od tej testowej, ale jest jak nic. To jest ciąża w takim przypadku czy nie? Bo ja już zgłupiałam.

dziewczyny GRATULACJE
biggrin.gif
Pełna Nadziei, Coleta i Misia
biggrin.gif
:-):-):-):-):-):-)

Agapl i Lawendowy - na pewno beta będzie pozytywna, tutaj teraz wszystkim się udaje
yes2.gif

Gotadora, obyś miała rację. Tak bardzo bym chciała, żeby się udało.

Dzisiaj 2dpt, a mój małż kazał swojemu przyjacielowi Lego dla chłopaków kupować. :-D:-D:-):-)

Misia jak jest bladzioch to test jest pozytywny!! Gratulacje jesteś w ciąży!!!!!!:-) Kurcze dziewczyny normalnie niewierzę, same dobre wiadomości ostatnio, niech dobra passa trwa!!!!!:-D

Witam Was dziewczyny. Mam na imię Asia i myślę, że juz niedługo podejdę do invitro. Nie możemy mieć dzieci ponieważ mój mąż ma bardzo poważny problem. Już raz usłyszelismy, że mamy dać sobie spokój i pomyśleć o adopcji, bo z takimi wynikami nie mamy szans na nic... te slowa to była masakra, ale jestem pewna, że doskonale mnie rozumiecie. Po pół roku trafiliśmy do Medartu w Poznaniu gdzie doktor Żak dał nam nadzieję. Ma któraś z was jakieś doświadczenia z tą kliniką? Jestem po wszystkich badaniach i w przyszłym tygodniu idę to doktora żeby dowiedzieć się czegoś więcej... boję się tego wszystkiego strasznie, ale wierzę, że będzie dobrze:) tym bardziej, że jak widzę na forum sprzyja dobra aura:) pozdrawiam

reklama
Asiu - ja pierwsze podejście miałam w medarcie. Przeniosłam się do Gdyni do Gamety - jestem bardzo zadowolona. Zresztą na forum spotkałam dziewczyny, kt. tam podchodziły i wydawało mi się, że miały lepszą opiekę, więcej badań itd. U mnie nie miało znaczenia Poznań czy Gdynia.

Do góry